Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (V). Două familii dispărute în aceeaşi noapte

Omenirea se străduieşte să dezlege unul dintre cele mai mari mistere, şi anume, dacă extratereştrii au ajuns pe Pamânt şi au făcut experimete pe pământeni. O serie de dovezi bine documentate răspund afirmativ acestei întrebări: Da, au existat cazuri uimitoare când extratereştrii au răpit pământeni.

13 feb. 2016, 11:50

Kelly Cahill şi familia ei se îndreptau spre casă, după ce fuseseră în vizită la un prieten. Era aproape de miezul nopţii, în august 1993, când Kelly, soţul ei şi cei trei copii ai lor au văzut o farfurie zburătoare la marginea drumului. În interiorul acesteia era lumină şi a putut vedea fiinţe care semănau cu nişte oameni foarte înalţi.

Obiectul zburător s-a ridicat imediat şi a dispărut în cer. Mai târziu însă, familia lui Kelly a fost orbită de lumina puternică emisă de farfuria zburătoare care se afla deasupra maşinii în care se afla. Kelly spune că, la început, s-a speriat şi a rămas nemişcată, orbită de lumina ce venea dinspre ciudatul obiect zburător, dar după câteva secunde, s-a simţit foarte relaxată, iar acea lumină puternică se îndepărtase şi dispăruse brusc. La fel s-au simţit şi ceilalţi membri ai familiei ei.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete: A stat 90 de minute în nava extraterestră

Imediat după toate acestea, familia lui Kelly şi-a pierdut cunoştinţa. Când şi-au revenit cu toţii , se aflau încă în maşină, pe drumul spre casă, dar nu îşi mai aminteau ce se întâmpase cu ei în ultima oră.

Când au intrat în casă, Kelly a simţit un miros neplăcut, ce semăna cu cel de vomă şi a avut percepţia pierderii unui interval de timp din viaţa ei şi a familiei sale. Iar când a mers la culcare, a descoperit un semn în apropierea ombilicului pe care nu îl avusese niciodată. A început să se simtă rău după câteva săptămâni şi a ajuns la spital, cu o infecţie uterină şi cu dureri puternice în stomac, fiind internată în spital în ambele situaţii.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete: Cum au dispărut soţii Hill din maşină

O altă familie care fusese răpită în aceeaşi noapte, pe care familia Cahill o văzuse pe drum, tot în apropierea navei extraterestre fusese răpită şi ea. Membrii acestei familii au experimentat aproape aceleaşi senzaţii pe care le-a avut şi familia Cahill, inclusiv că au avut senzaţia că au pierdut o bună bucată din viaţa lor, după cum au povestit mai târziu. Cea de-a doua familie a mai povestit că ar fi fost supusă unor examene medicale invazive cât timp a fost răpită şi dusă pe navă de extratereştrii.