Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (VII): Extratereştrii prietenoşi

Omenirea se străduieşte să dezlege unul dintre cele mai mari mistere, şi anume, dacă extratereştrii au ajuns pe Pământ şi au făcut experimete pe pământeni. O serie de dovezi bine documentate răspund afirmativ acestei întrebări: Da, au existat cazuri uimitoare când extratereştrii au răpit pământeni.

28 feb. 2016, 08:57

În cele mai multe cazuri, răpirile de pământeni de către extratereştrii sunt experienţe neplăcute şi chiar umilitoare, pe care cei care le-au trăit îşi doresc să le uite cât mai repede şi pentru totdeauna. Au existat însă şi oameni care au amintiri plăcute de la întâlnirea lor cu extratereştrii.

Acesta este şi cazul a doi bărbaţi – John Salter Jr. şi fiul lui, John III – din Dakota de Nord, care au întâlnit extratereştri binevoitori şi agreabili.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete Partea I

Era în martie 1988, când John Salter Jr. mergea cu maşina, împreună cu fiul lui pe care îl ducea într-un tur de conferinţe în statele din sudul ţării. La un moment dat, tatăl s-a abătut, nu se ştie din ce motive, de din drumul pe care ar fi trebuit să meargă în continuare şi a luat-o pe un alt drum. După o oră, cei doi ajunseseră să meargă exact în direcţia opusă. Se întunecase şi au hotărât să doarmă la un hotel şi să îşi continue drumul a doua zi de dimineaţă.

Citeşte şi Poveşti ADEVĂRATE despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (II). Femeia ţinută 4 ore pe o navă extraterestră

După ce au pornit din nou la drum, au văzut la un moment dat un OZN cu „un câmp de energie” argintiu, foarte strălucitor. Obiectul apăruse dintr-o dată în faţa lor, pe drumul pe care mergeau cu maşina.

Jumătate oameni, jumătate extratereştri

În faţa maşinii lor, din farfuria zburătoare au coborât nişte extratereştri mici, ca nişte copii şi apoi unul înalt, care părea a fi „şeful” lor, părând a fi jumătate om, jumătate extraterestru. Tatăl şi fiul au coborât din maşină şi nu au simţit nicio teamă la federea ciudatelor fiinţe care se apropiau de ei, ci mai degrabă protecţie din partea acestora.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete: Cum au dispărut soţii Hill din maşină

Extratereştrii i-au luat în nava lor. Tatăl şi fiul au fost conduşi într-o cameră specială cu pereţi curbaţi şi aşezaţi pe scaune speciale, asemănătoare celor din cabinetele de stomatologie. Ciudatele fiinţe extraterestre au început să îi examineze pe cei doi pământeni întinşi la orizontală pe acele scaune.

Lui John Jr. i-au pus un implant într-o nară, fără să sufere vreo durere. Următorul instrument de examinare a fost „injectat” la baza gâtului, iar al trei, în piept. La fel au procedat şi cu fiul lui.John jr. şi-a dat seama că extratereştrii plaseseră dispozitivele de investigaţie medicală în zonele a trei glande: pituitară, tiroidă şi timus, glande esenţiale pentru creştere şi dezvoltare, metabolism şi imunitate.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (VI). Familia vizitată de Men In Black

După această experienţă, atât John Jr. cât şi fiul lui au simţit că între ei şi extratereştrii cu care se întâlniseră s-a realizat o legătură şi, de asemenea, că unele dintre probleme de sănătate pe care le aveau aproape că dispăruseră.