Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (VI). Familia vizitată de Men In Black

Omenirea se străduieşte să dezlege unul dintre cele mai mari mistere, şi anume, acela privind existenţa extratereştrilor despre care unii susţin că au ajuns deja pe Pământ şi au făcut experimete pe pământeni. Dovezi bine documentate răspund afirmativ acestei întrebări.

21 feb. 2016, 10:54

Într-o zonă muntoasă, pe o autostradă din Wales, o familie al cărei nume nu a fost dezvăluit mergea cu maşina pe autostradă. La un moment dat, de automobilul în care se afla familia respectivă părea că „s-ar prins” un obiect zburător mare, violet.

Toţi care se aflau în maşină s-au speriat îngrozitor, paralizând de frică, dar după un timp, s-au trezit parcă dintr-un vis lung, din care nu-şi mai aminteau nimic. Păreau neatinşi şi mergeau în continuare cu maşina pe autostradă, ca şi cum nimic nu se întâmplase.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete Partea I

Cu toţii au încercat să îşi amintească ce se petrecuse cu ei, dar nu au reuşit şi sunt convinşi că au fost „răpiţi” de extratereştrii. Toţi au avut sentimentul că din viaţa lor dispăruse o mare perioadă de timp din care nu-şi aminteau nimic. Şi-au amintit în schimb că au avut al doilea şoc atunci când ciudatul OZN a dispărut brusc din faţa lor, iar soţul femeii a mai avut parte de o surpriză atunci când, ajuns la stomatolog cu o durere acerbă de măsea, i-a căzut pur şi simplu dintr-un molar o bucată metalică neagră.

Citeşte şi Poveşti ADEVĂRATE despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (II). Femeia ţinută 4 ore pe o navă extraterestră

Cercetătoarea Margaret Fry afirmă că pierderea noţiunii de timp şi de memorie este scenariul tipic în cazurile de răpire a pământenilor de către fiinţe de pe alte planete.

Evenimentul trăit în seara de 10 noiembrie 1997 de familia respectivă fusese precedat de mai multe apariţii de OZN-uri deasupra Great Orme, o regiune muntoasă legendară şi misterioasă din North Wales.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (III) Cum au dispărut soţii Hill din maşină

Familia respectivă le-a povestit autorităţilor locale despre experienţa sa. Ulterior, a fost vizitată de doi „Men in Black” (ca în filmul cu acelaşi nume) din cadrul Air Force, care le-au pus în vedere să nu mai povestească altor persoane despre acea experienţă.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete: A stat 90 de minute în nava extraterestră

Un alt bărbat, om de afaceri, a povestit la rândul lui că, în noaptea ce a precedat răpirea familiei şi în cea care a urmat, a văzut un OZN pe care l-a descris ca fiind „enorm”, aproape de mărimea unui teren de fotbal şi care emitea o lumină violetă şi survola clădirile din zonă. El a făcut şi câteva desene, în care a reprodus aspectul OZN-ului. 

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (V). Două familii dispărute în aceeaşi noapte

Din mărturiile despre acest eveniment a reieşit doar dispariţia elementului „timp”, după cum a relatat familia. Membrii familiei răpite temporar de extratereştrii  nu au putut da alte informaţii despre misteriosul eveniment şi nici hipnoza regresivă nu i-a ajutat să îşi aducă aminte despre ce s-a petrecut cu ei cât timp au fost răpiţi.