Poza care alimentează zvonurile. Robert Turcescu şi Rareş Bogdan: Vom învinge. Jos PSD

Realizatorul Realitatea TV, Rareş Bogdan, este în cărţi pentru a candida pe listele liberalilor la alegerile europarlamentare, iar principalul nume vehiculat pentru a veni în locul său a fost Robert Turcescu. Parlamentarul a postat pe contul său de Facebook o imagine care întăreşte scenariul vehiculat în media în ultima perioadă.

RomaniaTV.net
01 mart. 2019, 11:07
Poza care alimentează zvonurile. Robert Turcescu şi Rareş Bogdan: Vom învinge. Jos PSD

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, a anunțat că nu va abandona presa, chiar dacă va decide să se alăture PNL, în calitate de europarlamentar. Totodată, Rareș Bogdan a spus că pe 21 martie va anunța ce decizie va lua.

„Nu parasesc presa. Daca voi ajunge la o intelegere cu PNL, nu voi face altceva decat sa mai urc o tribuna, de pe baricada pe care sunt acum. Nu abandonez baricada, nu abandonez cauza pentru care am luptat.

Citeşte şi: Sondaj IMAS, europarlamentare 2019: PSD în topul intenţiilor de vot, ameninţat serios de PNL. Pro România, peste ALDE

Daca voi fi europarlamentar, voi avea program la Bruxelles de luni, pana miercuri. Si, in aceste conditii, voi discuta cu conducerea postului Realitatea TV si cu PNL ca joi si vineri sa fac emisiuni ca invitat permanent, co-moderator, si un duplex marti seara, Bucuresti-Bruxelles, cu mine timp de 4 ore in platoul de la Bruxelles. Fara minimum trei seri pe Realitatea TV nu plec”.

De altfel, în urmă cu o zi directorul  EVZ, Dan Andronic, a făcut un sondaj de opinie pe pagina sa de Facebook în care întreba dacă Rareș Bogdan ar putea fi înlocuit de Robert Turcescu la Realitatea TV.