Poziţia oficială a Poliţiei despre atacul din Militari, în urma căruia o tânără a fost împuşcată în ochi

Reprezentanţii Poliţiei Române au dat, duminică, publicităţii varianta oficială a modului în care incidentul armat din cartierul Militari, din Capitală, s-a produs sâmbătă după-amiază.

24 nov. 2013, 14:10
Poziţia oficială a Poliţiei despre atacul din Militari, în urma căruia o tânără a fost împuşcată în ochi

Deşi, potrivit primele informaţii indicau faptul că incidentul din Militari a pornit de la o ceartă între două surori, şeful Serviciului Omoruri a Poliţiei Capitalei, a declarat că motivul a fost nerespectarea rândului la coadă în magazin.

Citeşte şi Surorile şi tatăl agresorului din Militari, REŢINUŢI pentru ultraj contra bunelor moravuri

„Incidentul a debutat în jurul orelor 18, când a fost semnalat la 112. Incidentul a debutat în interiorul unui magazin pe nefondul nerespectării unor minime conduite de civilizaţie: inculpaţii nu au vrut să stea la coadă, un scandal stupid. S-a creat o altercaţie în interiorul magazinului care, pe urmă, s-a mutat în faţa magazinului, în exteriorul acestuia. Inculpatele au solicitat sprijinul familiei care locuia în acelaşi imobil, iar unul dintre membrii familiei a folosit un pistol neletal, trăgând mai multe focuri. În urma folosirii pistolului a rezultat rănirea gravă a unei tinere, de 23 de ani, care şi-a pierdut un ochi, un bărbat a fost rănit în zona cervicală şi cea abdominală şi pe un alt bărbat în abdomen”, a declarat Radu Gavris, şeful Serviciului de Omoruri de la Poliţia Capitalei.

Citeşte şi Medicii despre tânăra împuşcată în ochi: Extrem de rar vedem aşa o rană

Cele trei persoane sunt în afara oricărui pericol.

Din cele patru persoane implicate în agresiune, trei au fost reţinute. Principalul suspect, respectiv bărbatul care a tras asupra oamenilor, a dispărut la scurt timp după producerea incidentelor şi este căutat, în prezent, de către poliţişti.

Din cauză că o persoană dintre cele implicate are calitatea de avocat, dosarul a fost declinat către Parchetul de lângă Curtea de Apel Bucureşti.