Poziţii sexuale cu care îl vei înnebuni pentru totdeauna

Fie că vrei să faci o impresie excepţională bărbatului care îţi place şi cu care vei avea prima noapte de sex, fie că vrei să-ţi revigorezi relaţia de cuplu, aceste poziţii sexuale sunt perfecte pentru ambele situaţii, căci efectul este acelaşi: înnebunesc partenerul de plăcere.

RomaniaTV.net
28 iun. 2013, 06:26
Poziţii sexuale cu care îl vei înnebuni pentru totdeauna

1. Pozitia umeras

Incepeti partida de sex cu pozitia misionarului pentru ca mai apoi sa-ti pozitionezi picioarele trunchiul lui, astfel incat gleznele tale sa fie pe umerii lui. El continua sa te penetreze tinandu-te fie de glezne, fie imbratisandu-ti genunchii. Este pozitia ideala pentru penetrare adanca care-l va scoate din minti.

2. Pozitia secretara-sexy

Pune-l sa se aseze intr-un scaun de birou, avand picioarele departate. Mai apoi, asaza-te in poala lui, cu spatele la el si lasa-te penetrata. Daca aveti biroul in fata, apleaca-te spre el si sustine-ti trupul tinandu-te cu mainile de birou. In aceasta pozitie, poti sa ridici picioarele de pe podea, sa le prinzi in jurul picioarelor lui departate, timp in care el te prinde cu mainile sale de solduri si-ti ghideaza miscarile. Este o pozitie de un erotism puternic, care nu doar ca-l va innebuni, dar permite si stimularea punctului tau G.

3. Pozitia prinsoare

Stai intinsa pe spate, cu picioarele lipite si pune-l sa se aseze peste tine, tinandu-si picioarele de o parte si de alta a picioarelor tare. Pe masura ce te penetreaza astfel, incordeaza coapsele pentru a crea o mai mare putere de frictiune, fapt ce-i va spori placerea in mod surprinzator.

Celelalte pozitii, pe lyla.ro.