Tânăr de 31 de ani, găsit spânzurat în pădure de sora lui. Ce l-a împins să facă gestul extrem

Bărbatul s-a spânzurat într-o pădure din Comuna Poiana Câmpina. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

21 dec. 2022, 11:39
Tânăr de 31 de ani, găsit spânzurat în pădure de sora lui. Ce l-a împins să facă gestul extrem

Un bărbat de 31 de ani din Bobolia, Prahova, s-a spânzurat într-o pădure din Comuna Poiana Câmpina. Sora lui a fost cea care l-a găsit și a anunțat autoritățile marți, 20 decembrie, în jurul orei 20.00. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Observatorul Prahovean că bărbatul divorțase recent de soția lui cu care avea doi copii.

Un bărbat din Brăila s-a sinucis, după ce și-a înjunghiat mortal soția. Cel care a anunțat autoritățile a fost copilul de 14 ani al cuplului
„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comună.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” au precizat reprezentanții IPJ Prahova pentru sursa citată.

Familia procurorului Tiberiu Niță din Constanța, la un pas de o nouă dramă după ce fiul lui s-a sinucis. Era să moară după ce a mâncat la o cherhana din Vadu

 

Polițistul de 21 de ani care absolvise la Câmpina,  s-a sinucis din dragoste 

Un alt caz de sinucidere a avut loc zilele trecute. Marius Coman, tânărul de 21 de ani din județul Galați, şi-ar fi luat viaţa din dragoste. Prietenii apropiaţi spun că suferea de o decepție în urma unei relații, lucru care l-a făcut să recurgă la acest gest extrem. Marius Coman absolvise Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția martie 2022 și era angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) de 9 luni. Tânărul era angajat la Postul de Poliție din Cavadinești. Prietenii și apropiații spun că era un băiat ambițios și liniștit.

„Acest băiat a fost de la trei ani înfiat de o familie de la noi, din orașul Târgu Bujor. A  urmat cursurile școlii generale de aici, apoi liceul. Ulterior, a absolvit Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. A devenit angajat MAI și profesa în localitatea Cavadinești. Era un băiat liniștit, din familie modestă, însă a fost ambițios, a învățat, și cu sprijinul mamei a absolvit această școală. Avea chiar perspective să fie transferat în Galați”, a povestit pentru „Adevărul” primarul orașului Tg. Bujor, Ioan Andone.