Prăjitura cu banane prăjite în tigaie face furori pe internet. Desertul FĂRĂ COACERE pe care trebuie să-l încerci. Se face în doar câteva minute VIDEO

Astăzi vă prezentăm un desert fără coacere, care se face în doar câteva minute. Bananele sunt vedetele acestei prăjituri delicioase. Acest desert face furori în rândul gospodinelor.

06 apr. 2022, 18:39
Prăjitura cu banane prăjite în tigaie face furori pe internet. Desertul FĂRĂ COACERE pe care trebuie să-l încerci. Se face în doar câteva minute VIDEO

Prăjitura cu banane care înnebuneşte lumea. Se face în doar câteva minute şi este foarte gustoasă. Prietenii tăi vor fi încântaţi de acest desert minune.

Prăjitura cu banane care înnebuneşte lumea. Ingrediente

Pentru prepararea desertului aveţi nevoie de trei banane mari, o lingură de unt, o lingură de zahăr, un ou, un praf de sare, 65 de grame de zahăr, un pliculeţ de zahăr vanilat, 50 ml ulei vegetal, 100 ml de lapte, o cană de făină, trei linguri de cacao pudră, un plic de praf de copt, o linguriţă de oţet.

Citeşte şi Rețetă delicioasă de tiramisu de post. Secretul care face acest preparat să se topească în gură!

Mod de preparare

Spălăm bananele, după care le tăiem în două, pe lungime. Topim untul într-o tigaie, după care se caramelizează zahărul la foc mic. Adăugăm bananele, după care stingem focul şi lăsam să se răcească.

Între timp, spargem un ou într-un bol, adăugam un praf de sare, 50 de grame de zahăr, un pliculeţ de zahăr vanilat şi amestecăm cu ajutorul unui tel. Se adaugă 50 de ml de ulei vegetal şi amestecăm din nou, după care turnăm 100 ml de lapte şi batem din nou cu telul. Deasupra bolului punem o sită, apoi turnăm făina, cacao şi praful de copt. Se cern toate aceste ingrediete, apoi le încorporăm în compoziţie.

Amestecaţi până când toate ingredientele se transformă într-un fel de cremă. Adăugaţi o linguriţă de oţet şi amestecaţi din nou cu telul. Turnăm toată compoziţia peste bananele caramelizate, după care acoperim tigaia şi lăsam pe foc 15-20 de minute. După această perioadă se răstoarnă pe o farfurie şi se pune din nou în tigaie pentru a se găti pe partea cealaltă. Se mai lasă pe foc 5 minute. Asta este tot.

Citeşte şi Gogoşi pufoase de post. Desertul rapid care face furori printre gospodine

Poftă bună!

https://www.youtube.com/watch?v=n598U_SOUkc