Prăjitura genială cu doar TREI INGREDIENTE care a înnebunit PLANETA VIDEO

Un clip postat pe internet, cu un desert sofisticat, însă uşor de realizat, face furori pe internet. Astfel, este vorba de un sufleu de cheesecake care are nevoie de doar trei ingrediente. El mai este cunoscut sub numele de Japanese Cotton Cheesecake.

28 iul. 2015, 16:33
Prăjitura genială cu doar TREI INGREDIENTE care a înnebunit PLANETA VIDEO

Ingredientele:

– 3 ouă;
– 120 de grame de ciocolată albă;
– 120 de grame de crema de brânză moale.

Citeşte şi REŢETA ZILEI: Cheesecake rapid

Cum se prepară:
Luaţi o tavă de copt rotundă şi tapetaţi-o cu hârtie de copt. Separaţi albuşurile de gălbenuşuri, puneţi albuşurile într-un bol mare şi băgaţi la frigider. Rupeţi ciocolată în bucăţi şi puneţi la baine marie pentru a se topi. Adăugaţi crema de brânză peste ciocolată şi amestecaţi până se încorporează. Îndepărtaţi recipientul de pe foc, adăugaţi cele trei gălbenuşuri şi amestecaţi.

Luaţi albuşurile din frigider şi cu ajutorul unui mixer bateţi albuşurile până devin spumă. Adăugaţi treptat bezeaua peste crema cu gălbenuşuri şi amestecaţi bine cu o spatulă. Puneţi aluatul în tavă de copt şi umpleţi o altă tavă de aragaz cu apă; puneţi tavă de copt în tavă cu apă şi băgaţi la cuptorul încălzit la 170 de grade pentru 15 minute. După cele 15 minute reduceţi temperatura la 160 de grade şi mai coaceti pentru încă 15 minute; apoi opriţi cuptorul şi lăsaţi prăjitură înăuntru pentru a se coace în continuare încă 15 minute. Se serveşte cu zahăr pudra pe deasupra, gem de caise sau frişcă.

 

Citeşte şi REŢETA ZILEI: Cheesecake cu ciocolată albă şi zmeură