Precipitaţii mixte în cea mai parte a României VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Luni, vremea se schimbă și o să simțim lipsa soarelui, iar în a doua parte a zilei va ploua în Dobrogea. În Muntenia, spre deal, se vor strecura și câțiva fulgi de nea printre picăturile de ploaie.

RomaniaTV.net
18 dec. 2011, 15:32
Precipitaţii mixte în cea mai parte a României VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Luni, în Banat, în Oltenia și în Moldova precipitațiile sunt mixte, dar, pe arii ceva mai restrânse. La munte și în Transilvania ninge, însă, destul de puțin. Meteorologii anunță maxime între 0 grade în estul Transilvaniei și cel mult 8 grade, pe litoral.

Nici în București, luni nu vedem soarele, iar temporar în a două parte a zilei se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie. La amiază, va fi mai rece față de azi. Vor fi cel mult 5-6 grade.

Marți, vremea rămâne închisă și cad precipitații în sud și în est, dar și în centru. În Banat, Transilvania și Moldova vor cădea ninsori. În Oltenia și în Muntenia sunt  așteptate precipitații mixte iar în Dobrogea, unde e ceva mai cald, va ploua. Maximele prognozate, pentru amiază, pleacă de la 0 grade în estul Transilvaniei și ajung și la 9 grade pe litoral.

Și în Capitală, marți se vor înregistra ploi, iar  mercurul urcă în termometre până la 4-5 grade.

Miercuri vom zări soarele, dar, pentru puțin timp, iar aria precipitațiilor se restrânge. Va ninge slab în nord și în centru în timp ce în celelalte regiuni, doar izolat, mai sunt condiții de precipitații Amiaza vine cu valori termice maxime apropiate de mediile climatologice ale acestei perioade, de la minus 1 grad în depresiunile intramontane până la 7 grade în Delta Dunării.

În București, cerul va fi variabil, iar maximele zilei vor fi de 5-6 grade.