Predoiu şi Atanasiu încearcă să convingă parlamentarii UNPR să susţină o moţiune de cenzură

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, joi, că discuţiile cu colegii de la UNPR şi colegi de la PSD nu sunt pentru susţinerea programului de guvernare al PNL ci pentru a sprijini o majoritate parlamentară, Cătălin Predoiu şi Teodor Atanasiu urmând să aibă discuţii în acest sens.

RomaniaTV.net
19 mart. 2015, 14:59
Predoiu şi Atanasiu încearcă să convingă parlamentarii UNPR să susţină o moţiune de cenzură

Au fost discuţii şi unii din colegii de la UNPR au spus că vor susţine o eventuală moţiune de cenzură„, a spus Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă, precizând că este „impropriu” să dea nume, din moment ce „domnul Oprea i-a băgat în şedinţă şi le-a cerut declaraţii publice că nu vor colabora cu duşmanul din Opoziţie”.

Alina Gorghiu a precizat că toate discuţiile avute cu colegii de la UNPR şi colegi de la PSD „nu au fost deloc în sensul în care le-a propus să vină la PNL, pentru a vota programul de guvernare”.

Toate discuţiile au fost pentru a sprijini o majoritate parlamentară şi au fost şi vor fi inclusiv discuţii care se vor purta, şi pe care Cătălin Predoiu şi Teodor Atanasiu le vor purta, astăzi, mâine, nu ştiu când„, a mai spus Gorghiu.

Gorghiu a declarat, luni, la Realitatea TV, că liberalii au avut discuţii cu partidul lui Mircea Geoană şi cu UDMR, dar şi cu colegi ai liderului UNPR, Gabriel Oprea, precizând că „pe unii dintre aceştia i-au convins că merită să susţină programul de guvernare al PNL”.

Cu toate acestea, Alina Gorghiu a precizat că în PNL s-a stabilit să nu se mai avanseze termene privind depunerea unei moţiuni de cenzură, până când nu vor fi siguri că au acea majoritate care să le permită schimbarea Guvernului Ponta.