Prefectul face bal de Ziua Unirii. Localnicii sunt revoltaţi

Publicat: Duminică, 22 Ianuarie 2012 13:44 // Actualizat: Duminică, 22 Ianuarie 2012 14:44 // Sursa: RTV.net

Oamenii protestează, prefectul dansează! Prefectul de Galaţi organizează un bal cu iz interbelic pe data de 24 ianuarie. Petrecerea de Ziua Unirii va costa 40.000 de lei. Locuitorii oraşului sunt revoltaţi de risipa de bani şi spun că vor boicota petrecerea.

Investiţia” în acest bal se ridică la 40.000 de lei, bani pe care Prefectura îi va achita restaurantului care va găzdui petrecerea din donaţiile oamenilor de afaceri care vor participa. Prefectul este tare mândru de ideea sa.

"Am avut iniţiativa organizării Balului Unirii. Am făcut invitaţiile. Eu zic că va fi un bal al Galaţiului în care sigur că sunt invitaţi să-şi aducă contribuţia protipendarea Galaţiului", a declarat prefectul, Paul Florea.

Cu sumele strânse la bal, prefectul vrea să ridice un monument dedicat împlinirii a 150 de ani de la Mica Unire. Gălăţenii au luat foc atunci când au auzit pe ce se aruncă banii.

"Poate domnul prefect îmi va face şi mie o statuie.....amărâţii din oraşul Galaţi", a spus Constantin Ciucă, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor din România.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bal criză Galati prefect proteste Ziua Unirii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H