Preferata lui Băsescu, invitată să cânte la nunta Elenei. „Un angajament” o împiedică

Cristiana Dorin, cântăreaţa care l-a încântat pe Traian Băsescu cu melodiile sale, la Cireşica, a fost invitată să cânte la nunta Elenei Băsescu, însă aceasta a fost nevoită să refuze.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 18:51
Preferata lui Băsescu, invitată să cânte la nunta Elenei. „Un angajament” o împiedică

Cântăreaţa a spus, la România TV, că a fost sunată de Maria Băsescu, în urmă cu trei zile, pentru a o invita să cânte la nunta Elenei. „I-am spus cu părere de rău că nu pot merge să cânt pentru că eu am un angajament luat de un an de zile”, a precizat Cristiana Dorin.

Ea susţine că persoana care a angajat-o este „un om obişnuit”, dar nu avea acum să nu mai meargă pentru că a luat „o arvună” şi nu vrea „să-şi bată joc de nişte oameni”.

„Persoana care m-a angajat nu mai are pe altcineva. Presupun că domnul preşedinte va avea foarte mulţi artişti care să cânte la nunta Elenei. N-a fost un refuz. I-am spus că îmi pare foarte rău, dar eu am un angajament, luat de un an de zile”, a completat cântăreaţa.

Nunta Elenei Băsescu cu alesul inimii sale, Bogdan Ionescu, va avea loc pe 1 septembrie la Palatul Snagov, într-un cort uriaş. La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 450 de invitaţi. În ceea ce priveşte meniul ales de EBa, acesta nu este unul foarte scump, fiind doar 74 de euro de persoană.