Pregăteşte-te de vacanţă! Află cum să faci furori pe plajă

Înainte de a pleca în vacanţă trebuie să ţii cont de câteva aspecte care te vor ajuta cu siguranţă să te bucuri şi mai mult de zilele libere, simţindu-te bine în propria piele.

RomaniaTV.net
26 iul. 2012, 06:39
Pregăteşte-te de vacanţă! Află cum să faci furori pe plajă

Perioada de dinaintea vacanţei poate fi foarte solicitantă pentru femei. „Oare mi se mai vede celulita?”, „Of, mi-a rămas puţină burtică!”, „Doamne, sper să nu mă fac de ruşine pe plajă” sunt doar câteva din stresurile care le cuprind. Pe lângă un regim alimentar echilibrat, care trebuie ţinut toată viaţa, nu doar cu câteva zile înainte de plecare, şi exerciţiile fizice de rigoare, trebuie să mai ai grijă de câteva aspecte înainte de a pleca în concediu.
 
1. Ai grijă de păr!

Nimic nu este mai reconfortant decât o zi petrecută la coafor. În plus, podoaba capilară va fi răsfăţată înaintea unui tratament dur: soare puternic în combinaţie cu apă sărată. Vizita la coafor te va scapa de coşmarul vârfurilor despicate şi al părului uscat. În plus, o mască hidratantă pe bază de ulei de măsline va fi binevenită, mai ales dacă ai părul uscat.

2. Ai grijă de piele!

Bea cel puţin doi litri de apă pe zi, astfel hidratarea va veni şi din interior. La exterior, aplică cel puţin o dată pe zi cremă nutritivă, bogată în vitaminele A şi E.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro