Preliminarii CM 2014. Mircea Sandu se mulţumeşte cu un punct din meciurile cu Turcia şi Olanda

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, consideră că România păstrează mari şanse de calificare la CM 2014 dacă obţine un punct pe terenul Turciei şi în ciuda unei eventuale înfrângeri cu Olanda.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 10:27
Preliminarii CM 2014. Mircea Sandu se mulţumeşte cu un punct din meciurile cu Turcia şi Olanda

Naţionala de fotbal a României pleacă miercuri, la ora 18.00, spre Istanbul, unde vineri (ora 20.30) va susţine a treia partidă din grupa D a preliminariilor CM 2014, împotriva Turciei. În avanpremiera acestui meci, dar şi a celui cu Olanda, de marţea viitoare, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a ţinut o conferinţă de presă în care a explicat care sunt condiţiile matematice ca naţionala să se califice la turneul final din Brazilia.

În acest context, un punct obţinut în confruntările cu Turcia şi Olanda n-ar trebui să ne îngrijoreze. „Suntem într-o grupă de 10 meciuri, iar în joc sunt 30 de puncte. Pentru locul 2 avem nevoie măcar de 22 de puncte. Dacă vom avea peste, putem chiar să ne clasăm pe 1.

Trebuie să luăm cel puţin un punct din aceste două meciuri şi mă gândesc că acel punct l-am putea lua cu Turcia. Dacă îi şi batem, îi băgăm mult sub noi. Cu Olanda nu ştiu ce putem face, vom vedea după„, a declarat Mircea Sandu.