Premier League plănuieşte reluarea antrenamentelor în două săptămâni şi a meciurilor pe 8 iunie

Oficialii Premier League au stabilit un plan pentru reluarea activităţii cluburilor, urmând ca antrenamentele să fie reluate în două săptămâni, iar meciurile pe 8 iunie.

RomaniaTV.net
30 apr. 2020, 10:45
Premier League plănuieşte reluarea antrenamentelor în două săptămâni şi a meciurilor pe 8 iunie

Planul va fi discutat cu conducerea fiecărui club în parte, dar chiar şi dacă se ajunge la un acord, totul depinde de hotărîrile guvernului, care până acum a indicat faptul că ia în calcul prelungirea măsurilor de izolare.

Jucătorii ar urma să fie testaţi în weekendul 9-10 mai, iar din 11 mai ar putea relua antrenamentele, în grupuri mici, astfel încât riscul de infectare să fie minim.

Începând cu săptămâna următoare s-ar relua antrenamentele obişnuite, iar meciurile ar începe la data de 8 iunie, dacă măsurile adoptate de guvern vor permite.

Totuşi, presa engleză este rezervată cu privire la acest program, pentru că există indicii că Boris Johnson şi cabinetul său ar înclina spre o ieşire din izolare treptată, care s-ar întinde până în iunie.

Citeşte şi: Povestea lui Jaylen Brown, care acum a ajuns milionar: „Un profesor mi-a spus că mă va căuta la închisoare peste cinci ani!”