Premierul britanic, Boris Johnson, se însoară. Viitoarea soţie, cu 23 de ani mai tânără.

Prim-ministrul britanic a decis să pună capăt burlăciei. Boris Johnson şi Carrie Symonds s-au logodit în 2019, însă s-au văzut nevoiţi să amâne nunta din pricina pandemiei.

24 mai 2021, 10:26
Premierul britanic, Boris Johnson, se însoară. Viitoarea soţie, cu 23 de ani mai tânără.
Premierul britanic Boris Johnson se însoară. Sursa FOTO: The Sun

Premierul britanic, Boris Johnson, se însoară. Astfel, cei doi îşi vor uni destinele pe 30 iulie 2022, potrivit The Sun.

Johnson, în vârstă de 56 de ani, şi Symonds, în vârstă de 33 de ani, au trimis deja invitaţiile. Nu există, însă, informaţii concrete despre locul în care se va desfăşura ceremonia, însă există speculaţii că aceasta ar putea fi găzduită fie de proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire, fie de parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucrează Symonds.

Premierul britanic, Boris Johnson, se însoară1

Premierul britanic, Boris Johnson, se însoară. Johnson şi Symonds au împreună un copil

Johnson şi Symonds sunt primul cuplu necăsătorit care trăieşte în Downing Street. Ei s-au mutat acolo în iulie 2019.

Citeste si Asistenta medicală care l-a îngrijit pe Boris Johnson şi-a dat demisia în semn de protest. „M-am săturat. Nu suntem respectaţi”

Johnson a cerut-o în căsătorie pe partenera lui în timpul unei vacanţe în Caraibe, în urmă cu doi ani. Cuplul a ales să locuiască într-un apartament cu patru camere din Downing Street 11, şi nu în reşedinţa oficială cu două camere din Downing Street 10.

În februarie 2020, Symonds a anunţat că este însărcinată, iar în aprilie l-a născut pe Wilfred. În aceeaşi lună, cei doi şi-au anunţat logodna. Şi tot în februarie 2020, Boris Johnson a finalizat divorţul de Marina Wheeler, cu care are doi fii şi două fiice.

Premierul britanic, Boris Johnson, se însoară1

Citeste si Israelul anunţă că a scăpat de Covid. Benjamin Netanyahu: „Sunt mândru de voi toţi! Primii din lume care am făcut asta!”

Cu cine a fost căsătorit Boris Johnson

Boris Johnson si-a facut studiile la Universitatea Oxford, specialitatea literatura clasică şi a fost ales membru al clubului de elită Bullingdon. Acolo a întâlnit-o pe aristocrata Allegra Mostyn-Owen, cu care s-a însurat în 1987. După finalizarea studiilor, s-a angajat la societatea de consultanţă L.E.K. Consulting, dar a demisionat din plictiseală după numai o săptămână şi a devenit jurnalist stagiar la jurnalul The Times. A fost, însă, concediat după ce a falsificat un citat. Cu toate acestea, a fost angajat de jurnalul The Daily Telegraph ca corespondent la Bruxelles, devenind celebru datorită atacurilor împotriva instituţiilor europene.

În 1993, divorţează de Allegra Mostyn-Owen și se căsătoreşte cu o prietenă din copilărie, Marina Wheeler. S-au mutat în Islington, Londra, unde a devenit editorialist politic. A fost candidat pentru Partidul Conservator la alegerile generale parlamentare din 1997 în circumscripția Clwyd South, bastion al Partidului Laburist, și a eșuat în mod previzibil. Apoi a fost implicat într-un scandal după ce au apărut înregistrări audio în care un prieten de la Oxford, Darius Guppy, condamnat pentru fraudă, i-a cerut adresa unui jurnalist pentru că acesta să fie bătut.

Johnson a devenit celebru și ca urmare a numeroaselor sale aventuri amoroase. El s-a căsătorit cu cea de-a două soție la doar 12 zile după divorțul de prima. Împreună cu Marina Wheeler , acesta a avut patru copii. Johnson are însă și un copil în afară căsătoriei. Și acest mariaj s-a finalizat cu divorț, după un scandal major în presă. Johnson a fost suprins în apartament, alături de amanta sa Carrie Symonds. Auzind cearta celor doi, vecinii au alertat poliţia.