Premierul Cîţu, mesaje dure pentru Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan: Ajunge că ne critică PSD, să vină cu soluţii

Premierul Cîțu nu a iertat pe nimeni marţi seară. L-a provocat pe Vlad Voiculescu, l-a urecheat pe Nicuşor Dan, iar Ludovic Orban a fost calul de bătaie.

27 iul. 2021, 22:23
Premierul Cîţu, mesaje dure pentru Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan: Ajunge că ne critică PSD, să vină cu soluţii

Premierul Cîţu afirmă că toţi miniştrii cabinetului pe care îl conduce sunt vaccinaţi anti-COVID-19, el arătând că „dacă mai e nevoie mă vom mai vaccina o dată”. El susţine că aşteaptă implicarea tuturor liderilor politici în susţinerea campaniei de imunizare, considerând că atât partidele din coaliţia de guvernare, dar şi PSD, „ar trebui să vină cu soluţii” pentru campania de vaccinare. „(…) putem să încercăm artificii pe termen scurt, putem să încercăm şi restricţii, putem să încercăm şi motivaţii financiare”, arată Cîţu, subliniind însă că puterea exemplului este foarte importantă.

Premierul Cîțu a declarat marți că îl provoacă pe Vlad Voiculescu să arate ce face el zilnic pentru a susține campania de vaccinare, după ce fostul ministru a acuzat că vaccinarea a picat victimă luptei interne pentru șefia PNL, iar „nota de plată” va veni în vieți omenești.

„Inteleg ca dl Vlad Voiculescu e ceva acum la USR presedinte la Bucuresti, nu? Ca orice lider, il provoc sa arate cum sustine campania de vaccinare, ce face zilnic pentru a sustine campania de vaccinare si cati oameni s-au vaccinat datorita campaniei de vaccinare. E mesajul meu pentru toti liderii politici. E foarte usor. Si PSD critica. Ajunge ca PSD critica acest guvern, nu e nevoie nici de PNL nici de USR sa critice guvernul, trebuie sa vina cu solutii”, a zis premierul.

Vlad Voiculescu îl atacă pe Florin Cîțu: Campania de vaccinare s-a înecat în campania din PNL
Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu,  afirmă că trebuie intensificată cmpania de vaccinare, altfel se va dovedi că toate eforturile au fost inutile. ”Campania de vaccinare care a plecat cu şireturile legate de esenţiali şi s-a înecat mai apoi în campania internă a lui Cîţu în PNL, trebuie să schimbe urgent viteza”, afirmă Voiculescu, anunţând că, duminică, media a fost de 14 persoane vaccinate în fiecare centru.

Ministrul Sănătăţii ameninţă cu revenirea la restricţii. Ce se întâmplă dacă va creşte incidenţa îmbolnăvirilor

”«Campania de vaccinare este un succes» – de câte ori l-aţi auzit pe domnul Cîţu spunând asta la fiecare ieşire publică de până acum câteva luni? În ultima vreme nu l-aţi mai auzit, aşa-i? «Succesul» campaniei de vaccinare a însemnat ieri, de pildă, o medie de cca. 14 vaccinări pe fiecare centru de vaccinare. Dacă ne uităm doar la cei care acum au venit pentru prima doză de vaccinare, suntem la vreo 8-9. Restul au venit pentru rapel (…) Cei mai antreprenori dintre voi probabil că vă gândiţi deja la costuri. Sunt enorme (zeci sau sute de euro per vaccinare) dar ne

Premierul Cîțu a vorbit, marți seară, despre Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, care încă nu a intrat în PNL, partidul care l-a susținut în câștigarea alegerilor din București.

Florin Cîţu dă asigurări că vaccinații nu vor fi restricţionaţi: Nu voi închide pieţele, mall-urile
#Sunt nedumerit că nu a intrat în PNL. Existau foarte mult variante. Să fii membru al PNL este o mândrie. Vom fi cel mai mare partid politic din România.Am mai vorbit cu el, l-am întrebat de ce nu a intrat. Am vorbit despre rectificarea bugetară. Vreau să am o discuție cu primarul general înainte să ies public să vorbesc despre execuția bugetară.

Merg pe stradă și mă întreabă de ce nu e tăiată iarbă, de ce nu se ridică gunoiul. Și atunci le spun că voi transmite primarului general. Această coaliție decontează dacă primarul nu-și face treaba.

E important să ținem aceste dicuții, despre ceea ce se întâmplă cu consilierii PNL, între noi.Dacă dialogul se face prin presă, când vrei să găsești soluții e mai complicat”, a spus premierul Cîțu la Digi 24.


loading...