Premierul Florin Cîţu, fugărit pe holurile Parlamentului de liderul AUR George Simion: „Când vă daţi demisia? Cum e să avem un premier puşcăriaş?”

Premierul Florin Cîţu a fost luat la întrebări şi urmărit pe holurile Parlamentului de copreşedintele AUR, deputatul George Simion, care l-a tot întrebat pe liberal când îşi dă demisia.

03 sept. 2021, 14:58
Premierul Florin Cîţu, fugărit pe holurile Parlamentului de liderul AUR George Simion: „Când vă daţi demisia? Cum e să avem un premier puşcăriaş?”

AUR a pregătit textul moţiunii de cenzură pentru înlăturarea Guvernului Cîţu. George Simion a mers vineri la conferinţa premierului Flroin Cîţu de după BPN al PNL. La final, liderul AUR a mers după premier pe holurile Parlamentului şi l-a întrebat când are de gând să demisioneze. În replică, premierul l-a întrebat dacă a mai trecut pe la casieria Ambasadei Rusiei. George Simion l-a urmărit insistent pe premier pe holuri până la lift, întrebând insistent când are de gând să demisioneze de la conducerea Guvernului.

Citeşte şi: Cîţu le cere demisia de onoare miniştrilor USR: „Atunci când depui moţiune împotriva propriului guvern, trebuie să-ţi dai demisia”

George Simion: Când demisionaţi?

Florin Cîţu: Aţi mai trecut pe la casierie pe la Ambasada Rusiei? Sau nu?

George Simion: Când daţi înapoi pădurile?

Florin Cîţu: Pe la casierie pe la Ambasada Rusiei când…?

George Simion: Când vă daţi demisia? Nu mai aveţi majoritate, susţinere.

Florin Cîţu: Vă mai finanţează ruşii sau nu?

George Simion: Aţi fost în închisoare? Nu le-aţi explicat românilor. Când vă daţi demisia?

Aţi fost în închisoare. Cum este în închisoare? Cum e să avem un premier puşcăriaş?

Citeşte şi: AUR a publicat textul moţiunii de cenzură cu care vrea să dărâme Guvernul. George Simion: „Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”