Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, plasat în carantină după ce a intrat în contact cu un consilier infectat cu COVID-19

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a decis să se autoizoleze timp de 14 zile, după ce a intrat în contact cu un consilier testat pozitiv pentru coronavirus.

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 11:41
Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, plasat în carantină după ce a intrat în contact cu un consilier infectat cu COVID-19

Un consilier al premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost testat pozitiv pentru coronavirus, au anunţat luni oficiali israelieni, informează Reuters.

„Vom acţiona în concordanţă cu directivele Ministerului Sănătăţii”, a spus un oficial, anunţând diagnosticul pentru consilierul parlamentar, a cărui stare este descrisă de mass-media din Israel ca fiind bună.

Ministerul Sănătăţii din Israel impune în general o autoizolare de 14 zile şi o posibilă testare pentru coronavirus pentru orice persoană ce s-a aflat în proximitatea unei persoane infectate.

Potrivit mass-media din Israel, consilierul a fost prezent la sesiunea parlamentară de săptămâna trecută, la care au participat atât Netanyahu, cât şi parlamentari din opoziţie, cu care el încearcă să formeze o coaliţie de guvernare de urgenţă care să ia măsuri pentru stăvilirea coronavirusului.

Citeşte şi: CORONAVIRUS Numărul cazurilor din Spania a crescut la 85.195, depăşind bilanţul infectărilor din China


loading...