Premierul Mihai Tudose, vizită în Hunedoara. A verificat lucrările la autostrada Deva-Lugoj, a vizitat un spital, dar şi o piaţă VIDEO

Vizită neaştepatată a premierulu Tudose în judeţul Hunedoara. Şeful Guvernului i-a luat prin surprindere pe muncitorii de pe autostrada Deva-Lugoj. Acesta a mers însă şi la secţia de Pediatrie a Spitalului de Urgenţe din Deva, dar şi la mall.

21 oct. 2017, 07:30
Premierul Mihai Tudose, vizită în Hunedoara. A verificat lucrările la autostrada Deva-Lugoj, a vizitat un spital, dar şi o piaţă VIDEO

UPDATE: Premierul Mihai Tudose a mers, sâmbătă, neanunţat într-o piaţă din Deva, unde a stat de vorbă cu oamenii, urmând ca de acolo să plece la Hunedoara şi Valea Jiului.

Mihai Tudose a mers neanunţat, dimineaţa, într-o piaţa din Deva, a stat de vorbă cu oamenii pentru a le afla problemele şi a cumpărat fructe.

Premierul Tudose s-a oprit pe Autostrada Deva-Lugoj pentru a face verificări, informează România TV. El speră că în câteva luni autostrada va fi gata.

Citeşte şi Premierul Tudose: Salariile nu vor scădea din ianuarie 2018. Taxa de solidaritate există şi acum, angajatorul plăteşte 0,25%

După vizita de pe autostradă, premierul Mihai Tudose s-a oprit la Electrocentrala Mintia. „Este important tot fluxul din punct de vedere al sistemului energetic naţional. Vorbim de siguranţă energetică în România şi nu s-au făcut toate eforturile pân acum pentru a repune Mintia pe harta energtică unde a fost concepută să fie în anii 70. Sunt şanse mari şi facem eforturi ca Mintia să înceapă să redevină o perlă energetică românească”, a spus Mihai Tudose. 

În vizita de la Deva, premierul României a ajuns şi la secţia de pediatrie a Spitalului de Urgenţe, unde, recent, s-au făcut investiţii pentru renovare.

Citeşte şi Ministrul Educaţiei: Proiectul Legii manualului şcolar va fi înaintat în maxim o lună către Parlament

„Cu oamenii stăm foarte bine, personalul de toată calitatea, dar sistemul e un pic bolnav şi încercăm să-l însănătoşim şi pe el”, a declarat premierul. Mihai Tudose s-a oprit însă şi la malll-ul din Deva de unde şi-a cumpărat o cravată.

Şeful Guvernului va continua vizita în judeţul Hunedoara.