Premierul Nicolae Ciucă l-a demis pe şeful ONJN la patru zile de la numire

Premierul Nicolae Ciucă l-a eliberat din funcție pe preşedintele Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Tudor Simota. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

21 iun. 2022, 00:02
Premierul Nicolae Ciucă l-a demis pe şeful ONJN la patru zile de la numire

Un nou scandal la ONJN. Premierul Nicolae Ciucă îl schimbă pe Tudor Simota la patru zile după ce l-a pus președinte, după dezvăluiri din presă

Prin aceeaşi decizie a premierului, Mihai-Silviu Pocora, vicepreşedinte al Oficiului, a fost desemnat să exercite funcţia de preşedinte al ONJN până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii, potrivit Agerpres.

Cutremur pe piaţa pariurilor din România. Statul vrea impozitarea câştigurilor cu 40%, taxele de acum pleacă de la 1%!

Demiterea lui Simota s-a produs la doar 4 zile de la numirea în funcție, după o serie de relatări din presă legate de anturajul acestuia.

Tudor Simota a fost numit la conducerea ONJN, instituția care reglementează jocurile de noroc în România, la o zi după ce în coaliția de guvernare s-ar fi ajuns la un acord privind impozitarea cu 40% a câștigurilor din jocurile de noroc.

La scurt timp după numirea lui Tudor Simota pe postul de președinte al  ONJN, Dragos Buriu a organizat o petrecere la Mykonos pentru a sărbători ziua sa de naștere, dar și faptul că prietenul său este noul șef al Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc.

După petrecerea de la Mykonos sursa citată mai sus a aflat și că numirea lui Tudor Simota a costat nu mai puțin de 500.000 de euro , iar Nicolae Ciucă a luat decizia de a-l demite pe acesta.
Loteria Română se orientează spre pariurile sportive. Compania a lansat un anunţ public internaţional, pentru a-şi mări portofoliul

În aceste condiții, Tudor Simota este eliberat din funcția de președinte al ONJN de către Nicolae Ciucă la doar patru zile de la numire asa, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, intrând astfel în vigoare, anunță Cancan.ro.


loading...
Partenerii noștri