Premierul PSD, în cazul în care social-democraţii câştigă alegerile. Marcel Ciolacu a dezvăluit trei nume, dar şi câţiva viitori miniştri

Marcel Ciolacu a declarat că Partidul Social Democrat are mai multe variante de premier. ''Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dâncu şi mulţi alţii'', sunt doar câteva dintre opţiunile preşedintelui PSD.

RomaniaTV.net
22 nov. 2020, 22:59
Premierul PSD, în cazul în care social-democraţii câştigă alegerile. Marcel Ciolacu a dezvăluit trei nume, dar şi câţiva viitori miniştri

”Sunt mai mulţi colegi care pot ocupa această funcţie de prim-ministru. Este şi domnul Sorin Grindeanu, şi domnul Mihai Tudose, şi domnul Vasile Dâncu şi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti”, a spus Marcel Ciolacu, referindu-se la premierul PSD, dacă partidul va câştiga alegerile din 6 decembrie.

Citeşte şi Marcel Ciolacu: „Sistemul medical e în pragul colapsului din cauza eşecului actualei puteri în lupta cu pandemia

„Normal că domeniul sănătăţii va rămâne prioritar. Mai mult ca sigur o să mergem cu domnul Rafila, la Educaţie o să venim cu propunerea domnului profesor Azamfirei, iar la Finanţe o să vedem cu domnul Cristi Socol. Cred că aceste domenii sunt cele mai importante pentru România în viitor.

După cum vedeţi, venim cu trei nume noi, nu neapărat pesedişti vechi. Căutăm soluţii pentru români, cu oameni recunoscuţi în domeniul lor de activitate”, a mai spus Marcel Ciolacu, la Antena 3, în legătură cu premierul PSD, în cazul în care partidul său va câştiga alegerile.

Cristian Socol este unul dintre artizanii programului de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile parlamentare în 2016, program bazat pe creșterea masivă a deficitului bugetar, peste limita stabilită în tratatul UE. Dragnea a crescut cheltuieile cu pensiile și salariile bugetarilor, încercând să cumpere bunăvoința publică înaintea atacului la justiție.