Florin Cîţu nu dă înapoi. Premierul României merge în Vama Veche să petreacă o noapte cu românii: Aşa am promis!

Florin Cîţu a vorbit de scurtele momente în care a putut să se relaxeze în deplasările făcute prin ţară. Premierul României Premierul României a anunţat că va merge în Vama Veche să petreacă o noapte cu românii.

13 mai 2021, 23:00
Florin Cîţu nu dă înapoi. Premierul României merge în Vama Veche să petreacă o noapte cu românii: Aşa am promis!

Premierul României merge în Vama Veche să petreacă o noapte cu românii. Şeful Guvernului susţine că intenţionează să stea toată noaptea alături de oamenii care se află la acel moment, în staţiune.

Premierul României merge în Vama Veche să petreacă o noapte cu românii: Aşa am promis!

„Am ratant de vreo două ori. De câte ori văd un teren de fotbal… La Constanța, nu mai văzusem marea de un an de zile, a fost mărită plaja și voiam să văd cum arată. Am promis că merg în Vamă şi acum că am ridicat restricţiile de noapte, vă spun că este şi un motiv egoist că am ridicat restricţiile, am promis că merg la mare. Acum trebuie să mă duc neapărat în Vamă şi să stau toată noaptea. Până la urmă a ieşit şi motivul pentru care am ridicat restricţiile de noapte”, a spus Florin Cîțu.

Citeşte şi: Prefectul Capitalei, anunţ de ultimă oră despre măsurile de relaxare. „Sper că vom putem ajunge cât mai repede la incidenţa de 1,5 la mie”
 

De altfel, barurile, cluburile, discotecile s-ar putea redeschide de la 1 iunie, însă doar pentru persoanele vaccinate anti-Covid. Propunerea este să se redeschidă la jumătate din capacitate, a declarat Florin Cîțu, joi seara.

„Mi s-a spus că sunt prea optimist. Am avut mai multe scenarii și discuții. Dacă avem rezultate bune, de ce să nu luăm măsurile mai devreme?”, a spune premierul.

„Ar trebui să ne uităm a câta oară mi se spune că sunt prea optimist. Anul trecut mi se spunea că sunt prea optimist când am spus că vom lua măsurile cele mai bune ca să evităm o criză economică. Am avut cea mai mare creştere economică. Am avut încasări la buget anul acesta. Am câştigat încrederea investitorilor străini.

Când am avansat această dată de 1 iunie, mi s-a spus că sunt prea optimist şi nu se va întâmpla. Am avut mai multe scenarii şi discuţiile pe care le-am avut cu domnul preşedinte şi am zis că luăm în calcul să extindem indicatorii la care ne uităm. Dacă avem rezultate bune la aceşti indicatori, vom lua măsurile mai devreme”, a declarat Cîțu la Digi24.

Citeşte şi: Măsurile se relaxează de pe 15 MAI. Klaus Iohannis: Fără mască în aer liber. Se elimină restricțiile de circulație noaptea, magazinele revin la programul normal
 


loading...
Partenerii noștri