Premierul, vehement privind remanierea: "Este o minciună! Va trebui să iau măsuri împotriva acestei avalanşe de ştiri false"

Publicat: Sâmbătă, 23 Mai 2020 20:43 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Mai 2020 20:43 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Ludovic Orban a declarat la România TV că nu se pune problema unei remanieri a Guvernului şi avertizează că va lua măsuri împotriva site-urilor de ştiri care au "dezinformat deliberat în acest sens".

"Problema remanierii este o minciuna, este a nu ştiu câta ştire falsă lansată de un site al cărui nume nu îl pronunţ. Rog reprezentanţii media ca atunci când vor să difuzeze o informaţie să mă sune, pe cei care sunt jurnalişti. Cei care vor să dezinformeze în mod deliberat, le spun nu mai daţi ştiri false pentru că până la urmă va trebui să iau măsuri împotriva acestei avalanşe de fake news uri care sunt promovate de 1-2 site-uri de ştiri.

Citeşte şi:  

Nu există nicio discuţie în ceea ce priveşte remanierea guvernamentală. Toţi miniştrii pe care îi conduc sunt implicaţi la maximum în eforturile pe care le facem pentru a luptă împotriva epidemiei şi pentru a repune îm mişcare economia", a declarat Orban la RomâniaTV.
 
Întrebat dacă nu are nimic să le reproşeze miniştrilor din subordinea sa, Orban a răspuns: "Sigur că mai greşim, important este să recunoaştem şi să corectăm cât aceste greşeli. Aţi avut exemplul neînţelegerii dintre MAI şi acordul cu BOR, care a fost corectat îm mai puţin de 24 de ore şi până la urmă s-a adoptat o formă de colaborare sigură".

Citeşte şi:  

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Guvern Ludovic Orban orban remaniere remaniere guvernamentală
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
31 May
noapte 10 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H