Premiile Emmy 2017. ŞOC la Hollywood. Nicole Kidman, sărut pasional cu un alt bărbat în faţa soţului său VIDEO

Deși a venit însoțită de soțul ei, cântărețul Keith Urban, un alt bărbat s-a bucurat de afecțiunea frumoasei Nicole Kidman la Premiile Emmy 2017.

18 sept. 2017, 10:33
Premiile Emmy 2017. ŞOC la Hollywood. Nicole Kidman, sărut pasional cu un alt bărbat în faţa soţului său VIDEO

Este vorba despre actorul Alexander Skarsdgard, partenerul ei din filmul „Big Little Lies”, pe care actrița l-a sărutat fără nicio reținere de față cu soțul ei, scrie unica.ro.

Citeşte şi Actriţă celebră, distrusă de durere. Soţul ei a fost surprins cu AMANTA

Momentul savuros a avut loc după ce Skarsdgard a câștigat premiul Emmy 2017 pentru cel mai bun actor în rol secundar. După ce acesta s-a întors de pe scenă, Nicole Kidman a vrut să îi mulțumească pentru faptul că a inclus-o în discursul lui de acceptare al premiului și l-a sărutat în văzul tuturor.

Nicole Kidman a fost, de asemenea, premiată cu un Emmy pentru rolul ei din „Big Little Lies”, unde a interpretat-o pe Celeste, o femeie de succes care, aparent, are o viață fericită alături de soțul ei, însă în realitate este victima violenței domestice.

Citeşte şi Nicole Kidman, despre finalul serialului Marile minciuni nevinovate: Înfricoşător, emoţionant şi plin de speranţă

Actrița a inclus în discursul ei de mulțumire pentru primirea trofeului Emmy acest subiect.

„Uneori când joci un rol, ai șansa de a aduce un mesaj mai mare. Noi am atras atenția asupra abuzului domestic. Este o boală complicată, subtilă și există mai mult decât ne permitem nouă înșine să știm. Este plină de rușine și secrete, iar prin faptul că m-ați premiat, o aduce și mai mult în atenție”, au fost cuvintele lui Nicole Kidman.