Preot băut şi vitezoman, prins conducând cu 99 km pe oră în localitate

Vineri seară, un echipaj de la Biroul Rutier, aflat la stradă în Păcurari, mai exact zona Moara de Foc, a avut surpriza să înregistreze pe radar o maşină ce se îndrepta spre centrul oraşului cu 99 km/h.

08 mai 2021, 14:08
Preot băut şi vitezoman, prins conducând cu 99 km pe oră în localitate

Preot prins conducând cu 99 km/h în localitate, în stare de ebrietate. Agenţii l-au tras pe şofer pe dreapta, l-au legitimat, au aflat că-i preot, că are 70 de ani şi este doar în tranzit prin oraş, potrivit aloiasi.

Apoi, conform procedurii, l-au pus să sufle în etilotest. A ieşit o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, aşa încât faţa bisericească a scăpat de dosarul penal, dar s-a ales cu amendă şi permisul suspendat pentru 90 de zile, conform Ziaruldeiasi.

Preot in stare de ebrietate a oprit slujba, a dat afara nuntasii si mireasa imobilizata in scaun cu rotile si a inchis biserica

Preotul s-a suparat pe faptul ca are plangeri nenumarate de la enoriasi si s-a imbatat de suparare.

Nuntasii, care urmau sa aiba parte si de un botez mai tarziu, l-au asteptat pe preot timp de aproape doua ore in fata bisericii, scrie vremeanoua.ro. Dar, surpriza! Parintele Marcuta era in altar, cu capul pe masa si beat crita.

Parintele Marcuta nu este la prima abatare. Anul trecut acesta a incins un gratar in cimitirul bisericii si a lasat in lacasul de cult niste tineri care s-au pozat in altar.

Citeşte şi: CTP, atac furibund la ÎPS Teodosie: „Această dihanie îmbrăcată în odăjdii impresionează oamenii slabi la minte. ISIS i-ar aplauda atitudinea faţă de femei”