Preot din Constanţa, acuzat că a încercat să seducă o enoriaşă: „Ești liberă? Am un patron, care vrea o femeie bună tare”

Încă un scndal în biserică. Un preot din județul Constanța este acuzat că a trimis mesaje indecente unei tinere. Acesta susține că i-a fost furat telefonul şi că nu el i-a trimis mesajele deocheate enoriaşei.

04 ian. 2023, 12:09
Preot din Constanţa, acuzat că a încercat să seducă o enoriaşă: „Ești liberă? Am un patron, care vrea o femeie bună tare”

Mihai Horaicu, preot al bisericii din satul Coroana, comuna Albești, este acuzat de o localnică de faptul că ar fi încercat să o abordeze pe rețelele de socializare, pentru o ”cunoștință”, cu scopul întreținerii unor relații intime.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu preotul iubăreţ din Scobâlţeni după ce enoriaşa-amantă a dezvăluit „păcatele” grele ale acestuia din casa parohială

Revoltată, enoriaşa a făcut publică o conversație cu preotul satului. ”Ești liberă? Ești liberă sau singură? … am un patron, care vrea o femeie bună tare.”,  este unul dintre mesajele primite de enoriaşe de pe contul preotului de pe o reţea de socializare, în a doua zi din an, scrie replicaonline.ro.

Citeşte şi: SCANDALOS! Un preot rupt de beat a căzut peste mormânt în timpul slujbei de înmormântare. Rudele defunctului sunt extrem de revoltate

Femeia a refuzat orice fel de interacțiune cu acesta, iar refuzul a venit la pachet cu jigniri.  ”Dacă ești proastă, stai acasă.”, i-ar fi răspuns preotul.

Preotul acuzat de enoriaşă susţine că nu el a trimis mesajele, că telefonul i-a fost furat şi că va depune plângere la Poliţie.

Plângere la Poliţie va face şi enoriaşa ofertată de preotul Mihai Horaicu.

Scandalul a ajuns şi la urechile mai marilor din Arhiepiscopia Tomisului. „El pretinde că i s-a furat telefonul, între Crăciun și Anul Nou, și spune că nu mai are acces la contul de Facebook, se pare că discuția nu a fost a lui. Mai departe vom vedea ce se întâmplă după ce trece organizarea pentru Bobotează”, a declarat, pentru Replica, Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.