Preot RASIST şi ANTISEMIT, vedetă pe Internet datorită „învăţăturilor” date elevilor VIDEO

Un preot din Timişoara transmite învăţături rasiste elevilor săi. Într-un filmuleţ, devenit viral pe internet, preotul îşi exprimă părerea despre ţigani şi evrei.

RomaniaTV.net
17 feb. 2014, 07:59
Preot RASIST şi ANTISEMIT, vedetă pe Internet datorită „învăţăturilor” date elevilor VIDEO

Un clip revoltător face înconjurul ţării, după ce un preot care predă religia în şcoală a fost filmat în timp ce ţinea adevărate „lecţii” de rasism şi antisemitism. Profesorul de religie chiar laudă regimul lui Ion Antonescu şi exterminarea evreilor, potrivit ziuadevest.ro

„Dacă i-aş vedea la semafor (n.r. – pe ţigani), aş trece cu maşina înainte şi înapoi. Aş trece peste ei înainte şi înapoi!”, este una dintre învăţăturile slujitorului Domnului.

După ce a încheiat lecţia despre ţigani, preotul a trecut şi la lecţii antisemite: „Dacă Antonescu a făcut un lucru bun, a făcut că i-a exterminat (n.r. -pe evrei). Mă, dacă ar mai fi trăit un an, mă, bată-i Dumnezeu, să mai fi trăit… Mă, Antonescu e un sfânt, un martir, nu vă uitaţi în gură la toţi rahaţii, că i-a exterminat pe evrei”.

CITEŞTE ŞI: Profesorul care a înnebunit internetul. Vezi ce mişcări face în faţa elevilor

Provocat de elevi, preotul îşi dă drumul la gură. „Mă, nu fiţi tâmpiţei, mă, nu fiţi ghiolbani. Nu vă uitaţi în gură la toţi rahaţii că Antonescu i-a exterminat pe evrei!”.

Potrivit ziuadevest.ro, preotul din imagini este în prezent paroh în Mehala, judeţul Timiş. Filmarea a fost făcută cu câţiva ani în urmă, pe când acesta preda la seminarul teologic de la Liceul Pedagogic „Carmen SylvaQ din Timişoara. El a fost filmat de proprii elevi.