Preotul exorcist de la Tanacu, Daniel Corogeanu, are în continuare „priză” la măicuţe. Vezi cum le atrage

Dupa ce a iesit din inchisoare, preotul Corogeanu, acuzat ca ar fi supus o maicuta la un act de exorcizare care a omorat-o, si-a promis ca va construi o biserica in memoria ei. Acesta nu s-a putut apropia insa de satul unde s-a intamplat nenorocirea.

12 iul. 2014, 05:47
Preotul exorcist de la Tanacu, Daniel Corogeanu, are în continuare „priză” la măicuţe. Vezi cum le atrage

Cazul de la Tanacu a ajuns subiect de film, si chiar unul premiat, facut dupa un caz real in care s-au reflectat obiceiurile de Evul Mediu pe care le aplicau calugarii, scrie cancan.ro. Totul a plecat dupa o tragedie petrecuta in 2005, de care a auzit o lume.

Citeşte şi Caz şocant în Statele Unite: Reacţia SCANDALOASĂ a unei mame ce a încercat să îşi EXORCIZEZE COPIII

Preotul Daniel Corogeanu a incercat exorcizarea maicutei Irina Cornici despre care credea ca este posedata, doar ca femeia si-a dat duhul la scurt timp. In tot acest timp, Corogeanu a sustinut ca rastignirea pe cruce a maicutei nu a fost cauza decesului si s-a aparat prin toate mijloacele posibile. Judecatorii l-au condamnat la sapte ani de inchisoare, insa tot magistratii l-au eliberat conditionat, in 2011, moment in care preotul a facut o promisiune in amintirea femeii decedate.

Citeşte şi Exorcistul de la Tanacu a fost eliberat VIDEO

Mai precis, el a sustinut sus si tare ca ridica o manastire in memoria femeii. Acest lucru nu doar ca nu s-a intamplat, dar preotul a avut de furca cu furia oamenilor din comuna Zapodeni (Vaslui), unde sta acum, nu l-au putut ierta pentru ce a facut.

„Preotul nu mai indrazneste sa iasa din padure, dupa ce a fost alungat de sateni. Are o casa in varful dealului, dar coboara de-acolo foarte rar”, a povestit un angajat al primariei din Zapodeni. Aceeasi sursa povesteste ca preotul are in continuare „priza” la maicute, si nu traieste ca un sihastru, asa cum s-ar gandi multi.