Preparatul românesc la care Cătălin Scărlătescu a poftit în vacanţa din Thailanda. „Deci, fraţilor, veniţi să îl gustaţi!” VIDEO

Cătălin Scărlătescu, cunoscutul chef și fost jurat de la Chefi la cuțite, s-a întors recent dintr-o vacanță exotică în Thailanda, unde a explorat bucătăria locală alături de iubita sa, Doina Teodoru. Deși au savurat preparate exotice, celebrul bucătar a simțit dorul unui gust specific românesc, mai precis, al unui șnițel preparat chiar de el.

17 ian. 2024, 17:05
Preparatul românesc la care Cătălin Scărlătescu a poftit în vacanţa din Thailanda. „Deci, fraţilor, veniţi să îl gustaţi!” VIDEO
Preparatul românesc la care Cătălin Scărlătescu a poftit în vacanţa din Thailanda. "Deci, fraţilor, veniţi să îl gustaţi!"

Preparatul românesc la care Cătălin Scărlătescu a poftit în vacanţa din Thailanda. Într-o postare pe Instagram, Cătălin Scărlătescu a împărtășit cu fanii săi că, în ciuda experiențelor culinare thailandeze, își dorea cu ardoare gustul autentic al unui șnițel românesc. Chef-ul a dezvăluit că în Thailanda nu a găsit niciun șnițel care să îi satisfacă pofta, iar dorința sa a fost să se bucure de unul pregătit chiar de el.

Citeşte şi: Ce studii are, de fapt, Vlăduţa Lupău. Secretul ascuns al artistei care a uimit lumea muzicală: „Îmi pare rău, aşa, pentru că eram dedicată”

„Dragilor, am venit din vacanță! Bă, și îmi era poftă de un șnițel, de, pe cuvântul meu de onoare, nu am reușit să mănânc un șnițel bun prin toată Thailanda aia. Uite-l cum l-am făcut pe ăsta. Este de Doamne ferește! Aici arată într-un fel dar după aia îl prăjesc și îl aduc la nivelul ăsta. Deci, fraților, veniți să îl gustați! Dar lasă că o să-l fac frumos pentru voi în carte și o să-l rog pe Gache să vină și el cu o rețetă spectaculoasă!”, a transmis Cătălin Scărlătescu.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu, incident şocant! Motivul uluitor pentru care menajera vedetei a demisionat. Scandal imens: „A început să ţipe la mine!” VIDEO