Presa israeliană scrie că Steaua s-a răzbunat după eşecul umilitor din tur

"Steaua s-a răzbunat după eşecul umilitor din Israel", a scris publicaţia Sport 5 după meciul Steaua Bucureşti - Maccabi Haifa, scor 4-2, în grupa J a Ligii Europa.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 06:59
Presa israeliană scrie că Steaua s-a răzbunat după eşecul umilitor din tur

„Verzii au avut o şansă mare să obţină calificarea, dar Steaua s-a răzbunat după înfrângerea umilitoare de la Haifa. În zece oameni, Steaua a marcat două goluri şi a învins cu 4-2. Românii au primit o palmă insultătoare la Haifa, iar elevii lui Ilie Stan au luptat să îşi recapete măcar o parte din demnitatea pierdută”, a notat Sport 5.

Cotidianul Maariv a scris că „dubla lui Tănase i-a îngenuncheat pe verzi”, chiar dacă eliminarea lui Costea „părea să fi pavat drumul lui Maccabi spre victorie”.

Publicaţia One a menţionat că „Maccabi a pierdut în superioritate numerică. Steaua a câştigat fascinant cu 4-2, o mică revanşă faţă de scorul de acum două săptămâni”. „Era 2-0 şi cale sigură spre dezastru. Zâmbetul a reapărut până la pauză, pentru că s-a făcut 2-2, dar, chiar şi după eliminarea lui Costea, Steaua a marcat de două ori”, a comentat sursa citată.

Walla a subliniat că Steaua a câştigat în urma unui meci spectaculos: „Deşi a rămas fără Costea, Steaua a continuat să atace şi a câştigat justificat”.

„Naivi în România”, a titrat publicaţia Ynet. „Deşi a fost capabilă să revină de la 0-2, Maccabi a luat două goluri când românii erau în inferioritate numerică. Defensiva a trădat-o”, a scris Ynet.

Steaua Bucureşti a obţinut prima victorie în grupa J a Ligii Europa şi a reuşit primul succes al unei echipe din România pe Arena Naţională, după ce a învins, joi seară, cu scorul de 4-2 (2-2), formaţia israeliană Maccabi Haifa, în etapa a patra a competiţiei.

Pentru Steaua au marcat Tatu ’13, Fl. Costea ’28, Tănase ’64, ’84, iar pentru Maccabi au înscris Meshumar ’36, Katan ’40.