Preşedinta PPDD Gorj, demisă după ce l-a schimbat din funcţie pe vicepreşedintele PSD al Consiliului Judeţean

Deputatul Niculina Mocioi, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu Gorj, a fost schimbată din funcţia pe care o deţinea după ce conducerea centrală a partidului a dizolvat Biroul Permanent Judeţean Gorj şi a numit-o preşedinte interimar pe prim-vicepreşedintele PPDD Diana Voiculescu, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
14 iun. 2014, 08:10
Preşedinta PPDD Gorj, demisă după ce l-a schimbat din funcţie pe vicepreşedintele PSD al Consiliului Judeţean

Potrivit unui comunicat de presă remis de Niculina Mocioi, măsura de înlocuire a sa din funcţia de lider al PP-DD Gorj a venit la câteva ore după ce PPDD a obţinut în Gorj funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, înlocuind un membru PSD, printr-o înţelegere cu alianţa PDL-PNL în urma căreia s-a format o nouă majoritate în cadrul CJ.

Niculina Mocioi şi-a exprimat regretul faţă de măsura dizolvării întregului BPJ ai cărui membri au avut cele mai bune rezultate din ţară la alegerile europarlamentare.

„Schimbarea majorităţii într-un consiliu judeţean este un act democratic, pe care Ion Călinoiu şi colegii săi din PSD nu îl pot înţelege. Îmi doresc ca majoritatea constituită astăzi, care este în favoarea judeţului Gorj, dar şi a PPDD, să reziste. Dacă nu, rămân cu satisfacţia că gorjenii au înţeles că o schimbare se poate produce şi în Gorj, poate nu acum, dar în mod sigur în 2016. Am o mare dezamăgire, nu pentru mine, pentru că viitorul meu politic depinde numai de mine. Dezamăgirea este legată de proiectul politic care a însemnat PPDD, proiect în care la un moment dat au crezut peste un milion de români. Pot să înţeleg măsura înlocuirii mele de la conducerea partidului, dar nu şi dizolvarea întregului Birou permanent, care să nu uităm că a avut cel mai bun rezultat din ţară la alegerile europarlamentare, cel mai bun însemnând dublu şi ceva decât media pe ţară”, a spus Niculina Mocioi.

Deputatul a mai precizat că va anunţa luni o decizie legată de rămânerea sau nu în partidul în care şi-a început cariera politică.