Preşedintele ANAF: Ponta a primit sponsorizări pentru raliuri de la Umbrărescu şi Vîntu

Sorin Blejnar, preşedintele ANAF, a declarat la postul pubic de televiziune că Victor Ponta a beneficiat," direct sau indirect, de sponsorizarea activităţii sau hobby-ului pe care îl are referitor la pilotaj" de vreo 300.000 de dolari de la Robert Negoiţă, Dorinel Umbrărescu şi Sorin Ovidiu Vîntu.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 21:12
Preşedintele ANAF: Ponta a primit sponsorizări pentru raliuri de la Umbrărescu şi Vîntu

Domnul Ponta, atât direct, cât şi indirect, a beneficiat de sponsorizarea activităţii sau hobby-ului pe care dumnealui îl are referitor la pilotaj. Şi-a luat aşa de vreo 10 miliarde de lei vechi, vreo 300 de mii de dolari, în 3 ani de zile a beneficiat de maşini plătite de la domnul Robert Negoiţă, de la domnul Umbrărescu, iacă de la domnul Vîntu, că tot e aicea, şi asta o spun în premieră„, a declarat preşedintele ANAF, Sorin Blejnar la TVR1.

Preşedintele  ANAF a subliniat că are dovezi pentru afirmaţiile sale.

Am dovezi că firma, aşa-zisul club de raliuri al domnului Ponta, care nu e o asociaţie, nu e o fundaţie, este un SRL din Cluj (…) al pilotului (…) a făcut nişte prestări de servicii fictive către domnul Vîntu de exemplu, către Caţavencu şi către cotidianul unde e domnul Nistorescu, şi din 2007 până în 2009 şi-a luat în fiecare lună bani de acolo. Am facturi, am dovezi„, a mai spus Blejnar.