Preşedintele Braziliei a fost spitalizat. Momente de cumpănă pentru Jair Bolsonaro

Jair Bolsonaro a fost spitalizat, miercuri, 14 iulie, pentru identificarea cauzei sughiţului cronic, a declarat biroul preşedintelui brazilian. Şeful statului va fi monitorizat între 24 şi 48 de ore, se arată în comunicat.

14 iul. 2021, 18:33
Preşedintele Braziliei a fost spitalizat. Momente de cumpănă pentru Jair Bolsonaro

Preşedintele Braziliei a fost spitalizat. Din primele informaţii furnizate de presă, acesta ar fi necesitat internare din pricina unor dureri abdominale puternice, informează Mediafax.

Nu este pentru prima oară când preşedintele brazilian se confruntă cu situaţii extrem de neplăcute privitoare la starea de sănătate. În 2018, Bolsonaro a fost înjunghiat în timpul campaniei electorale, motiv pentru care a suferit mai multe operaţii la abdomen din cauza sechelelor.

Preşedintele Braziliei a fost spitalizat

În luna iulie 2020, s-a infectat cu coronavirus, deşi fusese reticent cu privire la ideea de pandemie şi la cea de criză sanitară internaţională. La câteva luni după ce s-a vindecat, a declarat, însă, că nu se va vaccina împotriva coronavirusului.

În apariţiile publice din ultima perioadă, Bolsonaro a fost surprins în repetate rânduri în timpul unor accese de tuse, iar mai recent a avut o criză de sughiţ.

Citeste si Țara care recomandă femeilor să nu mai rămână gravide în pandemie. Semnalul de alarmă tras de autorități

Citeste si Președintele Braziliei, noi acuzații controversate: ”Cel mai bun vaccin este să faci COVID”

Am sughiţuri de cinci zile. Am mai trecut prin asta, poate din cauza medicamentelor pe care le iau, am sughiţuri 24 de ore pe zi”, a dezvăluit el joia trecută, cu prilejul transmisiunii sale săptămânale pe Facebook.