Președintele CJ Timiș, Alin Nica, şi vicepreşedintele instituţiei, depistați cu COVID-19. Ambii sunt vaccinați cu trei doze

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Liberalul a aflat că este infectat după ce a făcut un test RT-PCR pentru a pleca la Novi Sad, în Serbia, la ceremonia de deschidere a Capitalei Europene a Culturii. În aceeaşi situaţie se află şi vicepreşedintele CJ Timiş, Alexandru Proteasa. Ambii sunt vaccinaţi împotriva COVID-19 cu trei doze.

13 ian. 2022, 11:01
Președintele CJ Timiș, Alin Nica, şi vicepreşedintele instituţiei, depistați cu COVID-19. Ambii sunt vaccinați cu trei doze

Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a povestit că a aflat că are COVID-19 când se pregătea să plece în Serbia.

„Mă pregăteam să merg în Serbia la lansarea Capitalei Europene a Culturii pentru care a trebuit să fac un test RT-PCR pentru că la întoarcerea în ţară e nevoie de el, şi s-a dovedit că e pozitiv. În consecinţă, trebuie să mă izolez la domiciliu 5 zile. Am făcute 3 doze de vaccin, aşa că după cinci zile voi repeta testul şi dacă e negativ, pot să îmi reiau activitatea. Nu am simptome. E o formă uşoară de boală, asta datorită faptului că m-am vaccinat. Am făcut şi un test antigen care a fost negativ, însă la cel RT-PCR, care e mai exact, a ieşit pozitiv”, a declarat Alin Nica, pentru news.ro.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 13 ianuarie. Aproape 10.000 de noi cazuri COVID-19 şi 34 de decese în 24 de ore

Pe lângă Alin Nica, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alexandru Proteasa. Şi acesta este vaccinat cu trei doze de vaccin anti-Covid şi a trecut şi prin boală.

Citeşte şi: A patra doză de vaccin anti-Covid devine o realitate în UE. Grecia este prima ţară care i-a dat undă verde