Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, refuză să-şi dea demisia deşi este implicat într-un nou scandal

Sepp Blatter rămâne tare pe baricade şi nu vrea să renunţe la funcţia de preşedinte FIFA, indiferent de scandalurile în care e implicat.

RomaniaTV.net
18 nov. 2011, 11:00
Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, refuză să-şi dea demisia deşi este implicat într-un nou scandal

Încă un scandal imens îl are în centrul atenţiei pe preşedintele FIFA, Sepp Blater. Acesta a fost implicat în scandalul de rasism dintre fotbalişti.

Fotbalul englez a luat foc după ultimele declaraţii ale lui Blatter, care spune că nu există rasism in fotbal. Preşedintele FIFA le-a sugerat fotbaliştilor care se simt discriminaţi pe teren să-şi aducă aminte că fotbalul este doar un joc.

„Nu există rasism în fotbal, poate se mai spun cuvinte greşite sau se fac gesturi nepotrivite. Cine se simte afectat trebuie să îşi dea seama că este doar un joc şi trebuie să dea mâna cu adversarul la finalul partidei. Când se termină meciul, totul este încheiat!”, susţine Blatter.

În urma acestei declaraţii, scandalul a căpătat o imăportanţă mult mai mare şi tot mai multe guri din fotbalul englez îi cer acestuia demisia. Mai mulţi fotbalişti din Anglia au reacţionat dur după acestă declaraţie şi l-au numit pe Blatter „schizofrenic” sau „dinozaur”.

Cu toate aceste, Blatter consideră că nu a greşit cu nimic şi refuză să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al FIFA. Acesta spune doar că a fost înţeles greşit