Preşedintele Klaus Iohannis şi Prima Doamnă, Carmen Iohannis, la slujba de Înviere de la Sibiu: „Să ne rugăm pentru cei care suportă ororile războiului”

Preşedintele Klaus Iohannis şi Prima Doamnă participă, în această noapte, la slujba de Înviere. La sosirea la biserică, preşedintele a transmis un mesaj de pace şi de rugăciune pentru Ucraina.

16 apr. 2022, 22:57
Preşedintele Klaus Iohannis şi Prima Doamnă, Carmen Iohannis, la slujba de Înviere de la Sibiu: „Să ne rugăm pentru cei care suportă ororile războiului”

Preşedintele Klaus Iohannis participă la slujba de Înviere oficiat la catedrala din centrul Sibiului. Şeful statului le-a transmis sărbători fericite celor care sărbătoresc Paştele catolic, dar şi celor care sărbătoresc Floriile, subliniind că ”este bine să ne rugăm pentru cei care din păcate suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pacea”.

Klaus Iohannis, la Înviere, mesaj pentru Ucraina

Vă doresc tuturor Sărbători fericite! Celor care în aceste zile sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sărbători pascale binecuvântate iar celor care mâine vor sărbători Floriile le doresc Florii frumoase. Tuturor, linişte, pace, zile frumoase şi cred că trebuie să subliniez, vă doresc tuturor pace, şi cum acum imediat intrăm în biserică, cred că este bine să ne rugăm pentru cei care din păcate suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace. Vă doresc tuturor sărbători fericite!”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis.

Citeste si Papa Francisc a spălat picioarele deţinuţilor în Joia Mare dinaintea Paştelui catolic. Reacţia tulburătoare a unui condamnat. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj pe Facebook, tuturor credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici urarea de a sărbători Învierea Domnului, cu sănătate şi iubire, în comuniune cu cei dragi.

De Sfintele Paşti înţelegem mai profund mesajul Jertfei şi suntem pătrunşi de Lumina Învierii. Să nu îi uităm, în această perioadă, pe semenii noştri greu încercaţi din Ucraina”, a scris preşedintele.

Citeste si Cât va costa mielul de Paşte 2022. Preţul din supermarket, dublu faţă de cel cerut de ciobani