Preşedintele PSD Giurgiu anunţă că mai mulţi primari PNL vor să se întoarcă la social-democraţi

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarul comunei Comana, Aurel Enache, este alături de PSD

29 nov. 2021, 19:45
Preşedintele PSD Giurgiu anunţă că mai mulţi primari PNL vor să se întoarcă la social-democraţi

Marian Mina susţine că mai mulţi primari PNL, recrutaţi de liberali chiar de la social-democraţi, ar vrea să se întoarcă în PSD pentru că promisiunile primite, în primul rând fonduri pentru proiectele locale, nu au fost respectate în guvernarea PNL.

„Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare. Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ. Astăzi, în conferinţă de presă, îl am alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj”, a declarat Marian Mina, potrivit Agerpres.

Marian Mina, preşedinte PSD Giurgiu: „Le cer celor din PNL să înceteze cu hărţuirea şi presiunile”

El a adăugat faptul că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani şi în perioada următoare alţi zece primari, care şi-au câştigat ultimul mandat la alegerile din 2020 din partea PNL, şi-au arătat disponibilitatea de a fi alături de PSD, partidul din care făcuseră parte înainte de alegeri, pentru că „toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor”.

„Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu pedepsirea celor care nu mai vor să lucreze cu ei”, a încheiat preşedintele PSD Giurgiu, Marin Mina.

Primarul comunei Comana, Aurel Enache, a afirmat că este dispus să îi fie retras sprijinul politic din partea PNL pentru alegerea făcută.

Citeşte şi: Teodor Meleşcanu l-a avertizat pe Victor Ponta că nu poate deveni preşedinte al României. Mărturia fostului şef al SIE: „I-am spus foarte clar și deschis că nu poate fi ales”


loading...
Partenerii noștri