Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, Ziua Marii Uniri: Doar uniţi putem reconstrui mândria noastră de naţiune puternică

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, afirmă, într-un mesaj transmis de Ziua Naţională, că românii doar uniţi vor putea înfrunta "toate obstacolele", astfel încât "să ducă România mai departe acolo unde merită" şi să o facă "să strălucească".

RomaniaTV.net
01 dec. 2019, 09:11
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, Ziua Marii Uniri: Doar uniţi putem reconstrui mândria noastră de naţiune puternică

„Ziua Naţională este cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitatea tuturor românilor. Despre solidaritate şi despre o mai bună înţelegere între noi, fie că vorbim despre românii de aici sau de cei care trăiesc peste hotare. Cu toţii suntem români. Cu toţii gândim şi simţim româneşte şi suntem animaţi de dorinţa sinceră a unui viitor mai bun pentru ţara noastră”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook, de Ziua Naţională a României.

Preşedintele Camerei Deputaţilor adaugă că la 101 ani de la Marea Unire, „cel mai sincer mod de a cinsti memoria înaintaşilor noştri este să reparăm tot ceea ce ne desparte pentru a reconstrui mândria noastră de naţiune puternică”.

„În acest proiect, fiecare este important şi preţios. Pentru că doar împreună putem pune la treabă potenţialul imens pe care îl avem. Doar uniţi vom putea înfrunta toate obstacolele, să ducem România mai departe acolo unde merită şi să o facem să strălucească! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, transmite Ciolacu.