„Preşedintele-şerif”, pe urmele lui Boldea în „rezervaţiile de vânătoare” din Kenya

Preşedintele Consiliul Naţional al PSD, Adrian Năstase, spune că Traian Băsescu şi-a găsit o nouă vocaţie. Aceea de "preşedinte-şerif". 

RomaniaTV.net
24 mart. 2012, 16:37
„Preşedintele-şerif”, pe urmele lui Boldea în „rezervaţiile de vânătoare” din Kenya

„Viaţa în a doua republică a lui Băsescu ne rezervă noi surprize. După ce a încheiat, cel puţin pentru o vreme, ipostaza de preşedinte jucător, dupa ce a eşuat în postura de preşedinte – pacificator al Europei sau de mediator in Orientul Mijlociu prin intermediul lui Bashir Al-Assad, Traian Băsescu şi-a găsit o nouă vocaţie – aceea de preşedinte-şerif”, scrie Năstase pe blogul personal.

El spune că, după cazurile Nahor, Popa, Necolaiciuc şi Hayssam, şeful statului îşi asumă o nouă sarcină, aceea de a-l găsi pe Mihail Boldea.

„Vă aduceţi aminte western-urile americane în care un şerif îşi asuma sarcina de a găsi şi de a supune judecăţii un infractor, formând, eventual şi o „poteră”? Ei bine, Traian Băsescu s-a specializat în jobul ăsta: Nahor (e o poveste mai complicată), Popa (vă aduceţi aminte coincidenţa cu alegerile prezidenţiale!), Necolaiciuc. Pe Omar Hayssam încă îl mai aleargă prin Siria şi nu ştie dacă să-l găsească sau nu… O nouă ocazie s-a prezentat însă acum – cazul Mihail Boldea. Într-un fel, e ca la câinii de vânătoare. Un test ca să vedem dacă nu i s-au tocit simţurile preşedintelui, dacă poate să-l „adulmece” pe infractorul ascuns în rezervaţiile de vânătoare din Kenya. Totuşi, nu mi-e foarte clar dacă Boldea s-a ascuns acolo sau a fost ascuns până după alegeri…”, susţine Năstase.