Preşedintele Tribunalului Olt, arestat preventiv pentru corupţie, SUSPENDAT din funcţie de CSM

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis miercuri suspendarea din funcția de judecător și de președinte al Tribunalului Olt a magistratului Eugenia Carmen Marinescu, în urma luării față de aceasta a măsurii arestării preventive pentru fapte de corupţie.

RomaniaTV.net
25 mart. 2015, 13:46
Preşedintele Tribunalului Olt, arestat preventiv pentru corupţie, SUSPENDAT din funcţie de CSM

În ședința din data de 25 martie 2015, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcția de judecător și de președinte al Tribunalului Olt a doamnei Eugenia Carmen Marinescu, ca urmare a luării față de aceasta a măsurii arestării preventive”, se arată într-un comunicat al CSM.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Craiova au dispus, luni, reținerea pentru 24 de ore, a inculpatei Eugenia Carmen Marinescu, magistrat judecător, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență și fals în declarații în formă continuată (două acte materiale). Ulterior, magistrații au decis arestarea preventivă a acesteia.