Preţ benzină şi motorină la 6 august. Cât bani trebuie să scoţi din buzunar pentru un plin

Preţul carburanţilor continuă să scadă în România după ajutorul de 0.5 bani la litru acordat de Guvern.

06 aug. 2022, 08:42
Preţ benzină şi motorină la 6 august. Cât bani trebuie să scoţi din buzunar pentru un plin

Un litru de benzină standard se vinde sâmbătă, 6 august, cu 7.64 lei la Petrom, faţă de 7,67 de lei, cât era vineri. Menţionăm că preţurile afişate includ şi reducerea de 50 de bani pe litru. Cel mai mare preţ pentru litru de benzină standard este la o staţie MOL din zona Dristor, 7.85 lei, potrivit peco-online.ro.

Motorina standard se vinde sâmbătă cu preţuri cuprinse între 8.31 lei pe litru la Petrom în zona Cotroceni şi 8.45 lei, la staţia MOL din zona Dristor.

Citeşte şi: Criza imobiliară este deja aici! Preţurile apartamentelor cu 3 camere din Bucureşti scad masiv! În ce cartiere sunt cele mai mari diferenţe de preţ

Benzina premium se vinde sâmbătă,  6 august 2022, cu preţuri cuprinse între 7.82 lei şi 8.47 lei, în Bucureşti, în timp ce pentru motorina premium benzinarii afişază preţuri cuprinse între 8.67 la Petrom şi 8.94 la MOL, tot în Capitală.

Citeşte şi: Mircea Coșea, revoltat după ce FMI a cerut guvernelor europene să nu-și mai sprijine cetățenii în criza energetică: „E paralel cu realitatea! / România a acceptat aproape tot”