Preț carburanți 21 august. Cât mai costă un plin de benzină sau motorină azi

Carburanții se scumpesc de la o zi la alta în plin sezon al concediilor. Șoferii români au fost martorii unei scumpiri accelerate a benzinei și motorinei.

21 aug. 2023, 11:13
Preț carburanți 21 august. Cât mai costă un plin de benzină sau motorină azi
Preţ benzină şi motorină.

Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica pe site cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua în curs.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde luni cu 7.14 lei în Târgoviște, Dâmbovița, la stația RST.

În ceea ce privește prețul la motorină, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.36 lei și îl găsiți în Tătărăști, Dâmbovița, la stația Lukoil.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.23 lei, în București, la stația Lukoil.

Citește și: Robert Cazanciuc propune ca șoferii care ucid pe șosele să rămână fără permis de conducere pentru 5 ani

 

Preț benzină și motorină luni, 21 august 2023- București 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București luni, 21 august 2023, este de 7.16 lei și se găseste la stațiile Lukoil din sectorul 1.

Citește și: Trecutul obscur al beizadelei care a provocat tragedia din 2 Mai! A fost dus la tratament în Olanda din cauza dependenței de droguri

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este de 7.38 lei și se vinde la acest preț la stația Lukoil din Sectorul 6.

Cel mai bun preț pentru GPL din București este de 3.23 lei și se vinde la acest preț la o stație Lukoil, din bd. Preciziei nr 34.