Prețul carburanților la 27 aprilie 2023. Benzina și motorina standard se mențin sub 7 lei în București

Prețurile la carburanți au înregistat joi o ușoară creștere atât la benzină, cât și la motorină față de ziua anterioară. Cu toate acestea, prețurile se mențin sub 7 lei. Află care sunt stațiile peco unde găsești cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

27 apr. 2023, 09:34
Prețul carburanților la 27 aprilie 2023. Benzina și motorina standard se mențin sub 7 lei în București

Prețul carburanților la 27 aprilie 2023. Cea mai ieftină benzină din România se găsește joi în județul Mureș, la stația Petrolium din municipiul Reghin. Prețul este de 6.41 lei pe litru. În ceea ce privește motorina, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este joi de 6.59 lei și o găsiți tot la stația Petrolium din Reghin.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.77 lei și se găsește la stația Petrom din Sectorul 6 al Capitalei.

Citește și: Vouchere de vacanţă 2023. Ce trebuie să ştie angajaţii, amenzile sunt şi de 10.000 de lei. Când expiră tichetele de vacanţă de anul trecut!

 

Prețul carburanților la 27 aprilie în București

Stația Petrom din Șoseaua Virtuțiilor vinde joi benzina standard cu 6.57 lei pe litru. Motorina standard se vinde joi cu 6.69 lei pe litru la această stație. Benzina extra 99 este comercializată de Petrom cu 7.03 lei pe litru, în timp ce un litru de motorină extra costă 7.05 lei.

 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București este de 6.52 lei și se vinde la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 1.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este joi de 6.67 lei și se găsește la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru GPL din București este astăzi de 3.77 lei și se găsește la stația Petrom din Sectorul 6.

Citește și: Începe „Străzi Deschise” în București. Calea Victoriei redevine pietonală

 

Toate benzinăriile Petrom vor avea magazine Auchan până la finalul anului

Parteneriatul dintre Petrom și Auchan se va derula accelerat astfel că în toate benzinăriile Petrom vor fi magazine de proximitate MyAuchan până la finalul acestui an.

“În segmentul Rafinare și Marketing, în cadrul parteneriatului cu Auchan, plănuim să avem magazine MyAuchan în toate cele 400 de stații de distribuție marca Petrom, până la finalul anului, devansând cu un an planul inițial”, scrie în raportul anual al Petrom, publicat recent.

Cooperarea dintre Petrom și Auchan Retail România a început în anul 2017 cu o fază-pilot în care au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan în stații de distribuție marca Petrom, atât din zone urbane, cât și în zone rurale din România. În acea fază, s-a urmărit testarea modelului de afaceri și evaluarea potențialului acestei colaborări, după cum a anunțat atunci compania petrolieră.

Programul a continuat, așa că, la finalul lui 2019 erau deschise magazine MyAuchan în 19 benzinării Petrom iar la finalul anului trecut, se ajunsese la 275 de benzinării Petrom cu astfel de magazine.