Prețuri de Abu Dhabi la hotelul lui Gheorghe Hagi! Cât costă să petreci Anul Nou în lux și opulență la Iaki, pe malul Mării Negre

Dacă vrei să îți petreci noaptea dintre ani la hotelul de lux deținut de Gică Hagi, trebui să fii pregătit să scoți bani buni din buzunar! Iată ce prețuri are regele fotbalului românesc la Iaki, pe malul Mării Negre.

05 dec. 2023, 18:57
Prețuri de Abu Dhabi la hotelul lui Gheorghe Hagi! Cât costă să petreci Anul Nou în lux și opulență la Iaki, pe malul Mării Negre
Prețuri de Abu Dhabi la hotelul lui Gheorghe Hagi! Cât costă să petreci Anul Nou în lux și opulență la Iaki, pe malul Mării Negre

Hotelul de lux al lui Gheorghe Hagi atrage atenția turiștilor printr-o ofertă de Revelion ce promite o experiență deosebită. Cu toate acestea, această bucurie vine la pachet cu un cost considerabil, iar cei care doresc să își sărbătorească trecerea în noul an sub acoperișul acestui hotel trebuie să fie pregătiți să cheltuiască sume semnificative. În special în perioada sărbătorilor de iarnă, tarifele nu sunt deloc accesibile. Pentru cei care aspiră la o petrecere de Revelion într-un cadru luxos, tarifele sunt pe măsură.

Citește și: Gică Hagi, exemplu de modestie după zeci de ani de carieră. Are un salariu mai mic decât femeia de serviciu. „A fost, a mers, a fost bine, dar până la un anumit punct”

Un sejur de două nopți, între 30 decembrie și 1 ianuarie, costă nu mai puțin de 1520 de lei. Acest tarif se traduce în faptul că o singură noapte de cazare în acest hotel de lux ajunge la 760 de lei. Cu toate că tarifele ridicate ar putea să descurajeze unii turiști, interesul pentru a petrece Revelionul în această locație exclusivistă rămâne ridicat. Astfel, hotelul lui Gheorghe Hagi devine alegerea de lux pentru cei care caută să sărbătorească trecerea în noul an într-un mediu elegant și sofisticat.

Gică Hagi a achiziționat hotelul Iaki în 1999, transformându-l în decursul decadelor într-unul dintre cele mai prestigioase hoteluri de pe litoralul românesc. Numele ales pentru proprietatea sa are o semnificație specială, reprezentând prescurtarea numelor celor doi copii ai săi, Ianis și Kira.

Cu peste 120 de camere, fiecare dotată cu aer condiționat, minibar și televizor prin cablu, hotelul oferă și un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, duș emoțional și duș cu hidromasaj. În plus, în incinta hotelului se află o sală mare de conferințe.

„Categorii importante de clienţi şi servicii au scăzut până aproape de zero (oaspeţi străini, evenimente corporate şi private, clienţi locali abonaţi la servicii wellness), segmente importante care furnizau aproximativ 40% din veniturile noastre. Provocarea cea mai importantă a fost aceea de a înlocui aceste categorii pierdute temporar cu cele pentru care a existat totuşi o cerere şi anume oaspeţii individuali dornici să călătorească în România într-o perioadă în care călătoriile internaţionale au fost dificil de întreprins”, declara Dragoş Tudorache, director general al hotelului Iaki, citat de ZF.

Citește și: Câţi bani i-a dat Ianis Hagi pe dedicaţii lui Adi de la Vâlcea la petrecerea „tricolorilor”. „Să ştie toată lumea, rupem şi Germania!” VIDEO