Prețuri de Dubai la Cluj-Napoca! S-au trezit cu o notă de plată de 16.300 de lei. Ce bacșiș au decis să lase la această sumă

Prețurile au bubuit în ultima vreme, iar despre Cluj-Napoca se știe deja că este unul dintre cele mai scumpe orașe de la noi din țară. Chiar și așa clienții unui restaurant au avut șocul vieții lor după ce au primit nota de plată de 16.300 de lei.

30 aug. 2023, 17:09
Prețuri de Dubai la Cluj-Napoca! S-au trezit cu o notă de plată de 16.300 de lei. Ce bacșiș au decis să lase la această sumă
Prețuri de Dubai la Cluj-Napoca! S-au trezit cu o notă de plată de 16.300 de lei. Ce bacșiș au decis să lase la această sumă

Prețuri șocante la Cluj-Napoca. Să ieși la restaurant poate presupune costuri semnificative pentru o persoană obișnuită din România, mai ales atunci când vorbim de despre un grup mare de oameni. Cu alte cuvinte, să îți serbezi ziua în oraș ar putea duce la o factură considerabilă.

Citește și: Un tânăr din Cluj, care câștigă 8.000 de lei pe lună, cere sfaturi financiare online. Ce sugestii a primit de la internauți

Totuși, atunci când dispui de resurse financiare substanțiale în contul tău bancar, problema banilor nu mai reprezintă un impediment, în special în cazul activităților recreative, iar posibilitatea de a oferi bacșișuri generoase devine o realitate.

Recent, la un restaurant din Cluj-Napoca, s-a înregistrat o notă de plată excepțional de mare! Un grup de culturiști care participaseră la un concurs organizat în Cluj-Napoca în weekendul anterior a cheltuit la restaurant suma de 16.300 de lei, conform informațiilor de pe refleqtmedia.ro.

La cina respectivă au fost prezenți Ovidiu Dănilă, câștigător al mai multor titluri naționale și mondiale în Fitness și Culturism, însoțit de Jack Wood, cunoscut pentru victoriile în competițiile Mr. Olympia. Alături s-au aflat și alți culturiști, printre care George Miron, care ocupase locul 1 la Olympia Eastern Europe și obținuse cardul de profesionist IFBB PRO.

O atât de impresionantă notă de plată a venit la pachet cu un bacșiș pe măsură. Chelnerii au rămas fără cuvinte când au observat suma de 3000 de lei lăsată ca bacșiș!

În trecut, localul se laudase că înaintea festivalului Untold, designerul Cătălin Botezatu plătise un avans de 6000 de euro pentru un burger, însă ulterior acesta a dezvăluit că totul a fost o farsă și că managerul localului, politicianul Avram Gal din PSD, îl abordase și rugase să facă o reclamă restaurantului.

Prețuri de top la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca intră în topuri și atunci când vorbim de prețurile pentru cazări. Acestea au explodat, mai ales în perioada în care s-a desfășurat festivalul UNTOLD. Petrecăreții care și-au dorit să închirieze un apartament pe perioada Untold, au fost nevoiți să plătească și până la 35.000 de lei pentru o cameră de două persoane. Cu cât ne îndepărtăm mai mult de centrul orașului Cluj-Napoca, cu atât prețurile scad. Prețurile cresc atât de mult exact în perioada festivalului. În mod normal, un apartament pentru care se cere în timpul Untold 35.000 de lei, în iulie se închiriază cu 17.000 de lei, pentru trei nopți, iar cele care nu sunt la fel de aproape de zona centrală ajung și la 1.500 de lei.

Citește și: Accident cu 8 victime, între care patru copii, provocat de un şofer fără permis, la Cluj