Prețurile scad cu 75% pe litoralul românesc. Cazare cu 35 de lei pe noapte la final de sezon

Spre finalul sezonului de vacanță, scad și prețurile pe litoralul românesc. După ce toată vara turiștii s-au plâns de sumele exorbitante pe care le-au lăsat la restaurantele sau pe plajele Mării Negre, de pe 28 august prețurile vor fi reduse drastic.

17 aug. 2022, 21:05
Prețurile scad cu 75% pe litoralul românesc. Cazare cu 35 de lei pe noapte la final de sezon

În noua ediție a programului „Litoralul pentru toți”, preţurile vor fi reduse cu până la 75%, astfel că o noapte de cazare va costa chiar și 35 lei.

Cine nu și-a permis financiar să ajungă la mare în această vară va avea ocazia aceasta de pe 28 august. Ei pot găsi cazare la malul mării și la prețul de 35 de lei pe noapte.

Potrivit datelor Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), 27 hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc s-au înscris în programul ”Litoralul pentru toți”. Totuși, FPTR estimează că se vor înscrie aproximativ 100 de hoteluri până la momentul de începere al programului. Acestea vor pune la dispoziția turiștilor un număr de circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Cât vor plăti turiștii pe cazare în septembrie

„În ciuda scurtării vacanței de vară a elevilor și a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, “Litoralul pentru Toți” este un program așteptat și dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanță în plin sezon, cât și de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă și îi îndemn pe turiști să rezerve în această perioadă pentru că prețurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinațiile concurente, iar vremea se anunță a fi însorită și călduroasă toată luna septembrie”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

În cadrul acestui program, tarifele sunt mai mici cu 75% față de cele impuse în plin sezon. Sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță la unitățile de cazare participante.

La un hotel de trei stele, fără mic dejun, găsiți cazare pentru o persoană la 35 de lei. În cazul cazării cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopți de cazare.

Citește și Condiții greu de imaginat într-un hotel de pe litoralul românesc. Mizerie infernală în cameră, deși o familie a făcut sacrificii financiare uriașe ca să meargă la mare în acest an

Citește și Românii iau cu asalt litoralul românesc. Peste 200.000 de oameni în staţiuni în cel mai aglomerat weekend, minivacanţa de Sfânta Maria