Previziuni 2022. Ionuț Hristescu, astrologul poreclit „vrăjitoarea electrică”: „2022 aduce materializarea aşteptărilor adânc ascunse în inimă”

Cunoscutul astrolog Ionuţ Hristescu, cunoscut şi ca "vrăjitoarea electrică", are cele mai optimiste previziuni pentru anul 2022.

03 ian. 2022, 17:11
Previziuni 2022. Ionuț Hristescu, astrologul poreclit „vrăjitoarea electrică”: „2022 aduce materializarea aşteptărilor adânc ascunse în inimă”

Previziuni 2022 Ionuț Hristescu. După analiza tranzitelor astrelor, reputatul astrolog a ajuns la concluzia că ne aflăm în faţa unui an excepţional, în care aştepările noastre se vor concretiza.

Previziuni 2022 cu astrologul Ionuţ Hristescu: „Anul 2022 vine ca un tren magic în care suntem invitaţi să ne urcăm”

„2022 vine repede. Ca un tren din acela magic, din poveștile fantastice, în care suntem invitați să ne urcăm. El aduce (sau ne duce către) materializarea așteptărilor, acelea adânci și ascunse pe care le purtăm doar în inimă.Este un an de flow și de creație, cu o zdruncinătură în sus, ca lansarea unei rachete, în perioada verii (Mai – Octombrie).Un an în care arșița sufletului și setea de poveste se vor putea stinge cu damigeana de aspirații și viziuni pe care am ținut-o ascunsă prea mult timp”

, a descris acesta anul 2022 pentru site-ul astrosens.ro

Citeste si EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!

Previziuni 2022 cu astrologul Matei Crișan: potențial mare să ne confruntăm cu probleme care au debutat în urmă cu 12 ani

La rândul său, astrologul Matei Crişan atrage atenţia asupra faptului că, anul acesta, ne-a putea afla în situaţia în care să ne confruntăm cu probleme apărute în urmă cu 12 ani şi care au rămas nerezolvate până azi. Iată ce recomandări are pentru noi reputatul astrolog:

„În 2022 există un potențial mare să fim confruntați cu o parte însemnată dintre problemele apărute în ultimii 12, încă nerezolvate.

Soluții din perspectiva astro-terapeutică? Simplificăm alegerile și acțiunile. Poate și relațiile. Ne organizăm mai bine. Ne ocupăm de acele aspecte care ne-ar putea împiedica să realizăm schimbările necesare acum în viețile noastre. Astfel, potențialul dat de poziția planetei Jupiter în 2022 în zodia Pesti și în zodia Berbec va putea fi folosit optim”, recomandă astrologul într-un interviu pentru astrosens.ro

Citeste si Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ