HOROSCOP Cristina Demetrescu octombrie 2017. Când te îndrăgosteşti şi când ai noroc de bani. Previziuni pentru Balanţă

HOROSCOP Cristina Demetrescu. 2017 este pana la urma anul Balanţelor, un an plin de sanse ce nu trebuiesc ocolite, un an al vindecarii, al curajului si al puterii de a incepe o viata noua.

28 sept. 2017, 07:13
HOROSCOP Cristina Demetrescu octombrie 2017. Când te îndrăgosteşti şi când ai noroc de bani. Previziuni pentru Balanţă

HOROSCOP Cristina Demetrescu octombrie 2017. Aveti multe de invatat si de descoperit, insa nu toate aceste lectii vin de la sine, ci unele trebuie sa doriti voi sa le cautati, scrie astrostar.ro. Cu cat veti avea mai mult asteptari de la altii si ma refer la acele situatii in care voi insiva trebuie sa faceti ceva pentru confortul si linistea voastra, nimeni altcineva, cu atat mai mult apar rasturnari de situatie din partea acelor oameni pe care va bazati, amanari, poate schimbari de destin ale acelor cu care vreti sa plecati la drum intr-o afacere, calatorie sau alte chestiuni de viata. Ati putea chiar considera la un moment dat ca nu aveti noroc. Chiar si o cerere in casatorie poate veni in 2017 din partea unei femei Balanta. De fapt voi aveti anul acesta cel mai mare noroc dintre toate zodiile, cel putin pana la 11 octombrie, doar ca este acel noroc pe care vi-l faceti cu mana voastra. Daca pana acum viata voastra profesionala fusese acaparata de o ruda sau un prieten cu o afacere, el pe drumul lui, voi tot pe drumul lui, anul acesta se intampla o schimbare in viata acelei persoane si sunteti fortati sa descoperiti drumul vostru. Incepeti din timp!

Citeşte şi Horoscop Minerva octombrie 2017: Se anunţă schimbări importante pentru Peşti

Inca din decembrie 2014 aveti aspecte astrale specifice dezvoltarii, pentru a urma scoli, cursuri, colegii sau mastere ce pot avea valoarea unor studii superioare, a sustine examene, a invata limbi straine, a va specializa si a obtine atestate, licente, brevete recunoscute international. Unii dintre voi poate nu au avut nevoie, iar altii poate nu au inteles necesitatea acestui tranzit astral, doar ca era una dintre importantele cai ale iesirii voastre dintr-un destin in care sa va simtiti captiv sau poate doar plafonat. Unii veti realiza ca aveti nevoie urgenta de o diploma sa obtineti un post pe care vi-l doriti si aici apare fie regretul ca nu v-ati trezit la timp. Altii aveti norocul sa plecati la o specializare sustinuta prin politica firmei la care urmeaza sa va angajati. Doar ca intre 15 februarie si 10 noiembrie va fi mai anevoios sa invatati, pot aparea si se pot suprapune evenimente care va obosesc, munca, responsabilitati si va fi mai greu sa va bucurati de perioada de scolarizare. Toti cei care invata in acesta perioada pot acuza o lipsa de concentrare, insa chiar si asa, cu vointa veti merge mai departe. Acum e mai greu decat ar fi fost in 2015 sau 2016, insa unii dintre voi nu prea au incotro.

Atentie in aceasta perioada 15 februarie – 10 noimbrie si pentru elevii care dau examene, bac etc. aveti o tendinta spre superficialitate, aveti un optimism periculos ca va veti descurca si fara sa invatati. Fals!
Cei care au activitati de tot felul sa fiti mai atenti la acte, la autorizatii, se alearga foarte mult pentru documente sau pur si simplu nu aveti timp sa rezolvati toate problemele. Pare ca sunteti contratimp, asa ca din nou va sfatuiesc, luati-o din timp, nu lasati pe ultima suta de metri. Situatia aceasta apare si datorita faptului ca fie ati asteptat un ajutor si nu a venit, fie ati lasat totul pe ultima suta de metri. Daca stiti ca va lipseste o hartie sau o autorizatie, faceti tot posibilul sa o obtineti. Un exemplu: gasiti un cumparator generos pentru o casa ridicata cu amanarea autorizatiei de constructie sau a altor documente. Ei, va veti supara rau ca nu ati putut vinde sau incepe panica aceea in care cu disperare vreti sa rezolvati dosarul de acte.

Atentie in 2017 la calatoriile cu masina sau alte mijloace terestre. Daca plecati din tara cu masina intr-un concediu in Europa, nu uitati sa faceti o revizie! Daca altcineva conduce si nu va simtiti in siguranta, spuneti asta.

Nu este o perioada fabuloasa, tot 15 februarie – 10 noiembrie pentru activitatile de comert. Pentru cineva care are un magazin de orice gen, pot aparea probleme legate de concurenta sau daca este la strada, pot incepe lucrari de constructie sau distructie, cum se mai intampla in Romania, care sa ii afecteze vadul.
Pot aparea neintelegeri, nemultumiri, schimbare de atitudine in relatia cu fratii, surorile, vecinii sau persoane de care va izbiti mai mereu, fara a fi rude sau prieteni. Atentie la gafe, aveti grija ce spuneti, puteti rani sau mai rau, puteti intra in situatii penibile.

Nu va grabiti sa mergeti sa va faceti dreptate in instanta in 2017, deoarece povestea voastra este mai profunda si poate nu ar fi rau sa intelegeti pur si simplu de ce vi se intampla anumite lucruri. Comunicarea joaca un rol esential, poate intelegeti gresit intentiile cuiva. Nu va grabiti sa va suparati, iar daca ati suparat pe cineva care nu a inteles ce ati spus, impaati-l. Intrebati acolo unde nu intelegeti, chiar si la scoala, in timpul unui examen, atunci cand cunoasteti pe cineva, daca sunteti curios, asta pentru stabilirea adevarului.

Citeşte şi Combinaţii dezastruoase de zodii. Dar în dormitor sar scântei

Nu plecati la drum intr-o relatie, fie ea si profesionala, ascunzand sau mintind, pentru ca se va intoarce impotriva voastra. Diplomatia uneori va gaseste scuze pentru a nu spune anumite lucruri, de teama de a nu rani. Printre aceste lucruri, insa, se pot strecura situatii esentiale, care nespuse la timp, pot arunca totul in aer la un moment dat. Voi sunteti fortati de destin sa spuneti adevarul si sansa voastra depinde de adevar si corectitudine. Mai mult ca sigur ca pe drumul lui 2017 apar acele persoane, atrase evident de constiinta voastra, care sa va opuna rezistenta, atunci cand alegeti sa nu fiti sinceri.

Telefoanele, mailurile si toate celelalte mijoace de comunicare pot crea erori, puteti intelege gresit, trimiteti cui nu trebuie, lasati in telefon ce nu trebuie, atentie la furtul de telefoane mobile, in sensul ca puteti fi victima. Nu tineti poze pretioase sufletului vostru in mobil prea multa vreme.

Scapati de grijile financiare, poate de datorii, poate ajungeti voi sa obositi sa mai intoarceti problema financiara pe toate partile si detasandu-va, blocajele dispar sau gasiti solutii plecand din punctul mort. Iar din octombrie 2017 chiar aveti ocazia sa castigati bani frumosi, poate si pe fondul schimbarilor enumerate mai sus. Puteti vinde, incasa, puteti castiga mai bine, din activitati independente, dar si din salarii, din contracte in afara tarii, desi multi dintre voi ar putea sa nu beneficieze de un contract in primele luni de munca. Oricum situatia voastra financiara de limpezeste, se rezolva si mai ales daca alegeti sa fiti activi, dinamici in 2017, cu siguranta veti fi multumiti, caci eforturile va vor fi rasplatite. Aveti grija sa nu va faceti datorii de care nu veti mai putea scapa prea curand. Nu va satisfaceti nevoile pe moment, fara sa va ganditi la viitor, nu imprumutati voi bani de la altii si nu cumparati o masina sau o casa care depaseste mult bugetul vostru, chiar daca momentan aveti avansul sa puteti incepe ratele. Lasati asta pentru 2018, atunci cand vor aparea schimbari in patrimoniul vostru, de voie sau de nevoie.

Acordati atentie sanatatii, dietelor sanatoase, efortului si vointei de a va vindeca ghidat de boli ce s-au cronicizat, infruntati-va suferintele, cautati cauzele unor depresii si mergeti la un psiholog, caci sunteti pe drumul vindecarii, eliberati-va de dusmani sau conflicte, analizand atent care sunt portitele de iesire din aceste relatii vampire, chiar si cu riscul de a pierdeceva ce va tine legati de acele persoane, rugati-va mai mult, odihniti-va, propuneti-va sa evadati intr-un concediu, aceia care nu au mai facut asta din comoditate sau singuratate, gasiti-va linistea prin a va analiza sufletul si evoluati spiritual citind.

In 2017 incepe o noua viata pentru multi dintre voi. Va puteti indragosti, puteti face copii, va faceti prieteni noi, intrati in cercuri noi, poate pentru ca incepeti anumite activitati. Va gasiti locul in societate, in lume, va exprimati si primiti aprecieri. Aveti mai mult curaj si noroc. Nu ar trebui sa ratati nicio sansa si nici sa mai stati pe ganduri. Intai faceti ceva pentru voi si apoi ganditi-va la altii. Invatati sa spuneti nu, dar nu treceti brutal dintr-o extrema in cealalta, incurcandu-i sau socandu-i pe cei pe care pana acum i-ati invatat cu ajutorul. Puteti pleca in drumuri lungi temporaresau definitive. Puteti fixa evenimente, chiar casatorie, dar atentie ca anul este plin de neprevazut si veti sta mereu cu grija, cand apar tot felul de vesti mai mult sau mai putin importante pentru acel eveniment.

In dragoste apar relatii karmice si lectii in functie de cat ati fost de cuminti. Sigur ca incepeti un nou drum, dar de la caz la caz se poate intampla ca cei care ati fost haotici si neatenti in plan sentimental in ultimii ani, sa fie si o perioada in care va trebui sa faceti ordine, mai degraba. Februarie si august vin cu eclipse si se produc schimbari de decor in plan afectiv. Un prieten va poate deveni iubit, aflati lucruri noi, puteti incepe un curs de dans si acolo va indragostiti de cineva, cunoasteti pe cineva in avion sau pe internet, mai ales cei care urasc internetul. Apare insa riscul acelor minciuni din februatie pana noiembrie, asa ca nu fiti naivi.

Femeile insarcinate sa fie atente in februarie si august, pe perioada eclipselor.
In 2017 veti arata mai bine, veti fi mai frumosi, va veti ocupa de voi, de sanatate, de imagine si de garderoba. Poate faceti asta pentru cineva si nu e rau, insa daca o veti face pentru voi, va dura ma mult.